Πώς ένα εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin θα φροντίσει να τηρούνται κοινωνικές αποστάσεις στα τραπέζια -Πρωτότυπη λύση [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ένα εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin θα φροντίσει να τηρούνται κοινωνικές αποστάσεις στα τραπέζια -Πρωτότυπη λύση [εικόνες]

Εσωτερικό εστιατορίου στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ
Το εστιατόριο Inn at Little Washington/Φωτογραφία: Facebook/The Inn at Little Washington
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ένα εστιατόριο τριών αστεριών Michelin στην Βιρτζίνια θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του μετά τη χαλάρωση των μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού, οι πελάτες θα βρεθούν μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα: Στα μισά τραπέζια θα υπάρχουν κούκλες!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Inn at Little Washington – ένα πανδοχείο και εστιατόριο περίπου μισή ώρα δυτικά της Ουάσινγκτον, σχεδιάζει να ανοίξει ξανά στις 29 Μαΐου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του Τσάρλι Ντουγκιέλο στο CNN. Όπως πολλά εστιατόρια στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, το προσωπικό του προσπαθεί να δει πώς θα προσφέρει μια πλήρη εμπειρία δείπνου, ενώ παράλληλα θα συμμορφώνεται με τα νέα μέτρα για την διατήρηση της ασφάλειας των πελατών.

Κούκλες - μανεκέν για πελάτες - Ντυμένες με ρούχα της δεκαετίας του 1940

Σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, τα εστιατόρια θα πρέπει πλέον να καλύπτουν το 50% των θέσεών τους προκειμένου να διατηρηθεί το μέτρο της κοινωνικής απόστασης. Κι ενώ ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ θα χρησιμοποιήσει μίνι θερμοκήπια για τους πελάτες, το συγκεκριμένο εστιατόριο στην Βιρτζίνια θα χρησιμοποιήσει κούκλες – μανεκέν.

Με κούκλες για την τήρηση της κοινωνικής απόστασης, θα ανοίξει το εστιατόριο στην Βιρτζίνια
Με κούκλες για την τήρηση της κοινωνικής απόστασης, θα ανοίξει το εστιατόριο στην Βιρτζίνια

«Είχα πάντα ένα θέμα με τις κούκλες αυτές – ποτέ δεν παραπονιούνται για τίποτα και μπορείς να διασκεδάσεις, ντύνοντάς τες» δήλωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Πάτρικ Ο’Κόνελ. Οι κούκλες αυτές θα ποζάρουν ως ζευγάρια ντυμένα σε στιλ της δεκαετίας του ‘40 προκειμένου να αποδώσουν τον εορτασμό για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θα κάθονται σε τραπέζια μεταξύ των πελατών προκειμένου να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση και θα προσφέρουν γέλιο στους καλεσμένους, είπε ο Ντουγκιέλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως λέει και ο σεφ του εστιατορίου, οι κούκλες αυτές δεν παραπονιούνται για τίποτα
Όπως λέει και ο σεφ του εστιατορίου, οι κούκλες αυτές δεν παραπονιούνται για τίποτα

Μάλιστα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τα μανεκέν θα ήταν κατάλληλα ντυμένα, το εστιατόριο συνεργάστηκε με ένα τοπικό θέατρο. «Όταν το Inn at Little Washington μας είπε για την ιδέα του, πιστεύαμε ότι ήταν ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να συμμορφωθεί ο κόσμος με τις οδηγίες της κοινωνικής απόστασης» ανέφερε σε δήλωσή της η Διευθύνων Σύμβουλος της Signature Theatre, Μάγκι Μπολάντ. «Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία για να συνεργαστούμε με έναν από τους σπουδαίους πολιτιστικούς προορισμούς της Βιρτζίνια και να υποστηρίξουμε την επιστροφή στην κανονικότητα».

Φωτογραφίες: Instagram/innatlittlewash

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ