Τι συνέβη όταν δύο τελείως άγνωστοι έκλεισαν και έμειναν μαζί σε ένα Airbnb εν μέσω πανδημίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συνέβη όταν δύο τελείως άγνωστοι έκλεισαν και έμειναν μαζί σε ένα Airbnb εν μέσω πανδημίας [εικόνες]

Το ζευγάρι βρήκε την αληθινή αγάπη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού
Το ζευγάρι βρήκε την αληθινή αγάπη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού/Φωτογραφία: Instagram/ryancrain_05
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H προοπτική εύρεσης της πραγματικής αγάπης κατά την διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας φαίνεται σχεδόν αδύνατη, ειδικά εάν βρίσκεστε σε lockdown και μισείτε τις εφαρμογές γνωριμιών.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Κάιλα ΜακΆρθουρ να τολμήσει και να κάνει κράτηση για ένα διαμέρισμα Airbnb στο Τουλούμ του Μεξικού με έναν τελείως άγνωστο. Η 31χρονη από την Μασαχουσέτη είχε απογοητευτεί με την προοπτική να γνωρίσει κάποιον, την ώρα που οι ειδικοί έκαναν έκκληση στον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, όταν ένας φίλος της αποφάσισε να επέμβει και να κάνει την προξενήτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν έτοιμη να βρω την αγάπη, αλλά απεχθάνομαι την ιδέα να ψάχνω σε εφαρμογές γνωριμιών« είπε η ΜακΆρθουρ στο CNN. «Προτιμώ να αισθάνομαι την ενέργεια κάποιου, αλλά με όλους αυτούς τους περιορισμούς εξαιτίας του κορωνοϊού, αποδέχτηκα ότι ήταν πολύ απίθανο να συναντήσω τον άνδρα των ονείρων μου το 2020».

Η γνωριμία μέσω Zoom

Τον Ιούνιο, ένας κοινός φίλος με το όνομα Μπεν, κανόνισε μια κλήση Zoom μεταξύ της ΜακΆρθουρ και του Ράιαν Κρέιν, ενός 35χρονου διευθυντή κέντρου ευεξίας από την Οκλαχόμα, λέγοντας πως πίστευε ότι θα ταίριαζαν. «Όταν το πρόσωπο του Ράιαν εμφανίστηκε στην οθόνη μου, ένιωσα έλξη γι’ αυτόν» παραδέχεται η 31χρονη. «Καθώς μιλούσαμε, συνειδητοποίησα ότι ήταν τόσο παθιασμένος με τα ταξίδια όσο και εγώ – πριν από το lockdown έκανε σόλο ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Είχαμε πολλά κοινά, αλλά δεν μπορούσαμε να βρεθούμε και να κάνουμε παρέα».

Από την πλευρά του και ο Κρέιν ένιωσε μια άμεση έλξη για την ΜακΆρθουρ και λέει ότι ήταν πολύ χαρούμενος αφότου μίλησε μαζί της για πρώτη φορά. «Αν και μπήκα στην συζήτηση σκεφτόμενος ότι ήθελα να κάνω μόνο μια χάρη στον φίλο μου, παρατήρησα αμέσως πόσο όμορφη ήταν και ένιωσα μια έλξη γι’ αυτήν» λέει. «Μόλις είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ, από το Μπαλί όπου ζούσε και κατάλαβα ότι της άρεσαν τα ταξίδια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο άγνωστοι γίνονται συγκάτοικοι σε ένα Airbnb στο Μεξικό

Όταν ο Κρέιν ανέφερε ότι σκεφτόταν να ταξιδέψει στο Μεξικό, όπου επιτρέπονταν ακόμη τα ταξίδια από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ΜακΆρθουρ είπε ότι επίσης ήθελε να πάει. Ενώ το Μεξικό παρέμεινε ανοιχτό στους επισκέπτες των ΗΠΑ που έφταναν αεροπορικών κατά την διάρκεια της πανδημίας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, συμβούλευαν τον κόσμο να μην την επισκεφθούν λόγω του κινδύνου να κολλήσουν κορωνοϊό.

«Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν και οι δυο μας βαρεθήκαμε να είμαστε σπίτι, αποφασίσαμε να πάμε μαζί» εξηγεί η 31χρονη.

Παρόλο που ήξεραν ότι ήταν ένα στοίχημα, οι δυο τους αποφάσισαν να κλείσουν ένα διαμέρισμα Airbnb με δύο κρεβατοκάμαρες στην παραλιακή πόλη Τουλούμ, για έναν μήνα. «Αποφασίσαμε να πάμε ως απλοί συνταξιδιώτες αν και κατά βάθος και οι δύο μας ελπίζαμε σε κάτι περισσότερο» λέει η Μακ Άρθουρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόλυτο τεστ

«Το να μείνουμε μαζί θα ήταν το απόλυτο τεστ- θα ξέραμε εάν υπήρχε αμοιβαία χημεία και πραγματικά θα γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον». Μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις, η ΜακΆρθουρ και ο Κέιν πέταξαν για το Κανκούν χωριστά στις 8 Αυγούστου. Προσγειώθηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και δεν είδαν ο ένας τον άλλον από κοντά μέχρι την στιγμή που συναντήθηκαν στο διαμέρισμα.

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο σαλόνι του Airbnb μας, θυμάμαι να σκέφτομαι ότι είχε μια λαμπερή ενέργεια» λέει ο Κρέιν. «Μου είχε αγοράσει αυγά και μερικά φρούτα για πρωινό από την προηγούμενη ημέρα, αφού ήξερε ότι θα αργούσα. Ήταν ευγενική και με είχε σκεφτεί».Γρήγορα μίλησαν για τις προσδοκίες τους από το ταξίδι και συμφώνησαν να μιλάνε για να λύνουν τα προβλήματά τους ή για κάτι που θα τους ενοχλούσε.

Τόλμησαν και βρήκαν την αληθινή αγάπη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού
Τόλμησαν και βρήκαν την αληθινή αγάπη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κάπου εκεί τους χτύπησε την πόρτα ο έρωτας

Μετά από δύο εβδομάδες απόλαυσης της συντροφιάς του άλλου και ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Ίσλα Μουχέρες, ο Κρέιν είπε στην ΜακΆρθουρ ότι την είχε ερωτευτεί και της ζήτησε να βγουν ραντεβού. «Ήμουν διστακτική» είπε η 31χρονη. «Δεν ήμουν τόσο σίγουρη εάν ο Ράιαν ήταν ο πρίγκιπάς μου».

Παρόλο που αποφάσισαν να παρατείνουν την διαμονή τους, η ΜακΆρθουρ παρέμεινε αβέβαιη για τα συναισθήματά της έως ότου ο Κρέιν έφυγε για ένα ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας στο Ακουμάλ, μια μικρή πόλη στην Ριβιέρα Μάγια του Μεξικού, στα τέλη Σεπτεμβρίου. «Όσο ο Ράιαν έλειπε, όλη η πίεση και το άγχος είχαν εξαφανιστεί και συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειπε» λέει. «Κατά την διάρκεια του διαχωρισμού μας, ξεκαθάρισα τα συναισθήματά μου και ήθελα να δώσω μία ευκαιρία στην σχέση μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν επέστρεψε, έγιναν ζευγάρι και είχαν το πρώτο τους ραντεβού στην παραλία της Τουλούμ. Εκεί, είδαν ένα διπλό ουράνιο τόξο να σχηματίζεται πάνω από τον ωκεανό και η ΜακΆρθουρ λέει ότι το ερμήνευσε ως ένα σημάδι πως θα ήταν μαζί.
Αλλά η σχέση τους δοκιμάστηκε επανειλημμένα τους επόμενους μήνες. Όχι μόνο έπρεπε να ζήσουν με τον αδιάκοπο θόρυβο από τα γειτονικά εργοτάξια, αλλά έζησαν και τρεις τυφώνες, με πλημμύρες και κατολισθήσεις στην περιοχή που τους άφησαν χωρίς ρεύμα και νερό και 4 ημέρες.

Οι απίστευτες δυσκολίες που ξεπέρασαν μαζί

Και μπορεί να φαινόταν υπέροχο σε φίλους και συγγενείς να ζουν σε ένα εξωτικό μέρος, ωστόσο υπήρχαν πρακτικά πράγματα που έπρεπε να επιλυθούν. «Προσπάθησα να κάνω ότι μπορώ. Όταν το ρεύμα κοβόταν για 24 ώρες, άνοιγα την μουσική, άναβα μερικά κεριά και χόρευα για να την κάνω να γελάσει» λέει ο Κρέιν.

Σε μια άλλη στιγμή, η τραπεζική κάρτα της ΜακΆρθουρ χάθηκε ενώ ανέπτυξε επίσης μια παρασιτική ασθένεια ποδιών, η οποία την εμπόδιζε να περπατά σωστά. Οι γιατροί της συνταγογράφησαν ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, αλλά ένιωθε εξαντλημένη τις περισσότερες φορές και δεν μπορούσε να φύγει από το διαμέρισμα. Ωστόσο, ο Κρέιν ήταν πάντα στο πλευρό της και την στήριζε όσο μπορούσε. «Ο Ράιαν ήταν πολύ στοργικός και τρυφερός μαζί μου, μου έφερνε παγωτό και τα χάπια μου» λέει η ΜακΆρθουρ.

Και οι δύο λένε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο Μεξικό έκαναν την σχέση τους πιο δυνατή. Μόλις η ΜακΆρθουρ ανάρρωσε, το ζευγάρι πέρασε τους επόμενους δύο μήνες ταξιδεύοντας στα ερείπια των Μάγια ενώ σχεδίαζαν το μέλλον τους μαζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιστροφή στην πραγματικότητα

Το ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο για να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Βοστόνη μαζί με την οικογένεια της ΜακΆρθουρ. Αλλά το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους έλαβε μικτές αντιδράσεις από τους φίλους και τους συγγενείς τους.

«Οι γονείς μας ήταν ενθουσιασμένοι» λέει η ΜακΆρθουρ. «Αλλά μερικοί από τους φίλους μας ανησυχούσαν. ‘Εσύ και ο Ράιαν μπορεί να είστε ερωτευμένοι τώρα, αλλά όταν τελειώσουν αυτές οι διακοπές, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια προβλήματα’ ή μας έλεγαν ‘Πότε θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα;’».

«Εγώ απλώς χαμογελούσα γιατί ο Ράιαν κι εγώ είχαμε ήδη ξεπεράσει αρκετά εμπόδια. Είμαστε και οι δύο σίγουροι πως θέλουμε να φτιάξουμε ένα κοινό μέλλον μαζί. Αισθάνομαι πραγματικά πως βρήκα το άλλο μου μισό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κρέιν από την πλευρά του, λέει πως αισθάνεται το ίδιο και είναι εξαιρετικά ευγνώμων που τόλμησαν και έκλεισαν εκείνο το Airbnb για το καλοκαίρι. «Η Κάιλα με βοήθησε να είμαι πιο ανοιχτός, ευάλωτος και αυθεντικός και είμαι τόσο ευγνώμων που το τολμήσαμε» λέει.

Το ζευγάρι θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια της ΜακΆρθουρ στην Βοστόνη
Το ζευγάρι θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια της ΜακΆρθουρ στην Βοστόνη

Και παρόλο που ο κορωνοϊός έχει φέρει αναμφίβολα, μεγάλη δυστυχία στον κόσμο, η ΜακΆρθουρ λέει ότι το να βρει την αγάπη σε μια τόσο ταραχώδη εποχή, της έδειξε πως η ζωή μπορεί να είναι πολύ απρόσμενη. «Ήλπιζα πάντα να βρω την αγάπη της ζωής μου, αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα μου συνέβαινε τόσο γρήγορα και κατά την διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας» λέει. Όσο για τα μελλοντικά τους σχέδια; Σίγουρα, μόλις αρθούν οι περιορισμοί σχεδιάζουν να κάνουν πολλά ταξίδια μαζί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ