Forbes: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο -Στην κορυφή η δισεκατομμυριούχος ηγέτιδα της L’Oreal - iefimerida.gr

Forbes: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο -Στην κορυφή η δισεκατομμυριούχος ηγέτιδα της L’Oreal

Μπετανκουρ Μεγιερ
Η «τιμονιέρισσα» της L'Oreal στην κορυφή / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν τα τελευταία χρόνια στις «χρυσές» λίστες των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 31χρονη συνιδρυτής του dating app Bumble, Γουίτνεϊ Γουλφ Χερντ, έκανε την επιλογή να «ανοίξει» σε νέους μετόχους και τελικά έγινε η νεότερη γυναίκα CEO στις ΗΠΑ και η πρώτη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος. Οι γυναίκες της λίστας προσέθεσαν στη δύναμή τους 570,7 δισ. δολάρια κυρίως λόγω των διακυμάνσεων στα χρηματιστήρια του κόσμου. Δώδεκα από αυτές τις γυναίκες μοιράζονται τις περιουσίες τους είτε με το σύζυγό τους, με το παιδί ή τον αδερφό τους.

Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο

Ανάμεσα σε αυτές η Γερμανίδα Μπεάτε Χάιστερ, διάδοχος της «αυτοκρατορίας» των σούπερ μάρκετ Aldi. Ποιες όμως είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο;

Διαβάστε στο economistas τη λίστα με τις 10 πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο και το αφιέρωμα του Forbes στις γυναίκες δισεκατομμυριούχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ