10 τραγούδια του Δάκη που έχουν πολυαγαπηθεί και τραγουδηθεί από όλους - iefimerida.gr

10 τραγούδια του Δάκη που έχουν πολυαγαπηθεί και τραγουδηθεί από όλους

Δάκης
Δάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δάκης έφυγε χθες από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Τα τραγούδια του, απόλυτα συνδεδεμένα με το καλοκαίρι, θα τον κρατούν για πάντα ζωντανό στη μνήμη...

Ηταν 79 ετών, αλλά από τους ανθρώπους που πάντα η ηλικία τους ήταν κάτι το απροσδιόριστο. Με ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο, μια σπάνια γλυκύτητα και μια πιο σπάνια ευγένεια χάραξε τον δικό του δρόμο στη μουσική, με τραγούδια διαχρονικά που ακούγονται και σήμερα, προκαλώντας μια γλυκιά νοσταλγία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομά του έγινε συνώνυμο του καλοκαιριού, με το «Τόσα καλοκαίρια» του Μίμη Πλέσσα που ερμήνευσε να παραμένει ένα από τα διαχρονικότερα, ομορφότερα και πιο νοσταλγικά ελληνικά τραγούδια.

Ο κατά κόσμον Βρασίδας Χαραλαμπίδης ήταν πάντα ταπεινός και διακριτικός, με μία εσωτερική δυναμική που τον έκανε εξαιρετικά αγαπητό στο ευρύ κοινό. Οπως και τα τραγούδια του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωνή του και τα τραγούδια του ταυτίστηκαν αρχικά με αγαπημένες ελληνικές ταινίες όπως «Γοργόνες και μάγκες», «Η θεία μου η χίπισσα» και άλλες από τις οποίες πέρασε ο Δάκης και στιγμάτισε με τη φωνή του, συνέδεσε με τα τραγούδια του.

Τα 10 πιο αγαπημένα τραγούδια του Δάκη

Από το «Τόσα καλοκαίρια» ως τη «Θωρακισμένη Mercedes» και το «Τσάι στο μπαλκόνι» τα τραγούδι του Δάκη σιγοτραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν από όλους. Τραγούδια δεκαετιών που ακούγονται και σήμερα με την ίδια ευκολία και μια κάποια νοσταλγία...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δάκης τραγουδιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ