Christian Louboutin: Πώς η Καρολίνα του Μονακό έκανε διάσημα τα παπούτσια με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα - iefimerida.gr

Christian Louboutin: Πώς η Καρολίνα του Μονακό έκανε διάσημα τα παπούτσια με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα

H Καρολίνα του Μονακό
Με τα πιο ποθητά παπούτσια / Φωτογραφία: Getty Images - Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή του θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα με απροσδόκητες καταστάσεις και ανατρεπτικές σκηνές. Ο Christian Louboutin γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1963 στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η μητέρα του Irene ήταν νοικοκυρά και ο πατέρας του Roger, κατασκευαστής ραφιών και γραφείων. Δεν του άρεσε καθόλου το σχολείο, από το οποίο τον είχαν μάλιστα αποβάλλει τρεις φορές. Στα 12 αποφάσισε να το εγκαταλείψει μια για πάντα, φεύγοντας ταυτόχρονα και από το σπίτι του. Πήγε να ζήσει σε ένα φιλικό σπίτι με τις ευχές της μητέρας του.

Η εμμονή του με τα ψηλοτάκουνα ξεκίνησε όταν επισκέφτηκε το Εθνικό Μουσείο Τεχνών της Αφρικής το 1976. Εκεί είδε μια ταμπέλα η οποία απεικόνιζε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα κι ένα Χ ανάμεσά τους (ότι δηλαδή δεν πρέπει να τα φορούν οι γυναίκες κατά την επίσκεψή τους στο Μουσείο). Έκτοτε θεωρούσε αυτό το είδος παπουτσιών ως κάτι απαγορευμένο. Μάλιστα έλεγε και για τα pip toe που τόσο τον εντυπωσίαζαν ότι ήταν το δεύτερο γυναικείο ντεκολτέ.

Το 1991 αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Πρώτη πελάτισσα ήταν η κομψή και πανέμορφη πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό. Τα σχόλιά της στα Media και οι φωτογραφίες της με τα ψηλοτάκουνα...

Διαβάστε την ιστορία του Christian Louboutin στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Christian Louboutin Καρολίνα Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ