Οταν μια άσημη ηθοποιός πέρασε το Πάσχα με τον Ελβις Πρίσλεϊ -Οι αποκαλύψεις στο ημερολόγιό της [εικόνες]

Με τον Βασιλιά το Πάσχα / Φωτογραφία: ΑP

«Και να ΄μια λοιπόν εδώ, σε ένα αεροπλάνο -πετάω στο Μέμφις για να περάσω ένα Σαββατοκύριακο με τον Ελβις Πρίσλεϊ, στο σπίτι του».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Πετάω από τη χαρά μου» αναφέρει στο ημερολόγιό της η Ιβόν Λάιμ, μια άσημη ηθοποιός την οποία ο Βασιλιάς του Rock n Roll προσκάλεσε στο σπίτι του το Πάσχα του 1957.

«Πού να φανταστώ την ημέρα που τον γνώρισα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο;» συνεχίζει στο ημερολόγιό της η Ιβόν. «Γνωριστήκαμε στο πλατό της Paramount, στα γυρίσματα του «Loving You». Στη μέση της σκηνής μου, ο ίδιος ο Elvis έκανε την εμφάνισή του στο πλατό και με παρακολουθούσε. Ένιωθα να τρέμω από νευρικότητα. Όταν τελειώσαμε, με πλησίασε και μου είπε «Γειά σου, είμαι o Elvis Presley» -σαν να μην το ‘ξερα. (…). Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως εκείνη η μέρα που άρχισε σε ένα πλατό θα τελείωνε σε αυτό το αεροπλάνο -ιδίως από τότε που ο Elvis έφυγε το Hollywood. Κανα δυό φίλες μου προσπάθησαν να με πείσουν να μην πάω».

Ο «Βασιλιάς» γνώρισε την Ιβόν στα γυρίσματα του «Loving you». Εναν μήνα μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Ιβόν πέρασε μαζί με τον Ελβις το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, στο πατρικό του, στο Μέμφις. Κατέγραψε τις εντυπώσεις της σε ένα μικρό ημερολόγιο. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, το περιοδικό «Modern Screen» ανέλαβε να τις δημοσιεύσει. Ο τίτλος του κειμένου ήταν «Μy weekend with Elvis».

Διαβάστε τι συνέβη όταν η Ιβόν επισκέφτηκε τον Ελβις στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ