Αποκαλύψεις-σοκ για τη σκοτεινή ζωή στην έπαυλη του Playboy -Βιασμοί και όργια η καθημερινότητα του Χιου Χέφνερ - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις-σοκ για τη σκοτεινή ζωή στην έπαυλη του Playboy -Βιασμοί και όργια η καθημερινότητα του Χιου Χέφνερ

Ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ
Ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ/Φωτογραφία: AP
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ ήταν ένας «βρυκόλακας» που χειραγωγούσε και νάρκωνε δεκάδες νεαρές γυναίκες για να συμμετάσχουν σε εξευτελιστικά όργια, ενώ παρουσιαζόταν ως υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας, σύμφωνα με νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ.

Το «Secrets of Playboy», ένα ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο A&E αποκαλύπτει τη «σκοτεινή ιστορία» του Playboy, το οποίο αποτέλεσε μια άθλια παιδική χαρά για χρήση ναρκωτικών, σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη και κτηνωδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά εμβαθύνει στις κρυμμένες αλήθειες πίσω από το Playboy με αποκλειστικές συνεντεύξεις από άτομα που ήταν παρόντα, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συντρόφων του Χιου Χέφνερ, Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θίοντορ, καθώς και της πρώην «Bunny Mother» , Πι Τζέι Μάστεν.

Η Θίοντορ, τώρα 65 ετών, αποκαλύπτει πώς γινόταν ομαδικό σεξ στην έπαυλη πέντε βράδια την εβδομάδα ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο Χιου Χέφνερ διοργάνωνε «Νύχτες των Χοίρων» κατά τις οποίες έφερνε «άσχημες» ιερόδουλες για να κάνουν σεξ με τους φίλους του. Τα VIP μέλη των νυχτερινών κλαμπ Playboy μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν, συμπεριλαμβανομένου του παρουσιαστή του Soul Train, Ντον Κορνήλιους, ο οποίος φέρεται να κρατούσε ομήρους δύο κουνελάκια του Playboy και να βίασε το ένα από αυτά, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο σημείο, η Χόλι Μάντισον, το κουνελάκι που ήταν ζευγάρι με τον Χιου Χέφνερ για 8 χρόνια, αφηγείται πως ο επιχειρηματίας αρνούνταν να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και πως ο τρόπος ζωής στο σπίτι την οδήγησε να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με την Λίντα Λόβλας, την πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970 που έγινε γνωστή με την ταινία «Το Βαθύ Λαρύγγι» η οποία λέει ότι της φέρθηκαν σαν «ένα κομμάτι κρέας» και την ανάγκασαν να κάνει στοματικό σεξ σε ένα γερμανικό ποιμενικό ενώ ο Χιου Χέφνερ και οι φίλοι του παρακολουθούσαν.

Κουνελάκια Playboy
Κουνελάκια Playboy

Το ντοκιμαντέρ είναι μια κριτική επανεξέταση της κληρονομιάς του εμβληματικού εκδότη του Playboy, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αυτοκρατορία του Χιου Χέφνερ

Ο Χέφνερ ήταν μόλις 27 ετών όταν κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση του περιοδικού Playboy το 1953. Φυσικά, με την Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο, το πρώτο τεύχος πούλησε περισσότερα από 50.000 αντίτυπα και γέννησε μια αυτοκρατορία που διήρκησε δεκαετίες. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, το Playboy πουλούσε 7 εκατομμύρια αντίτυπα το μήνα και ο Χέφνερ άνοιξε δεκάδες κλαμπ όπου τα μέλη μπορούσαν να μπουν χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που κυριολεκτικά άνοιγε την εξώπορτα.

Και κάπως έτσι, ο Χιου Χέφνερ έγινε ο υπέρμαχος της ελευθερίας της σεξουαλικότητας και της ελευθερίας του λόγου σε μια κατασταλτική μεταπολεμική εποχή. Αλλά η αντίδραση ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 με το φεμινιστικό κίνημα που κατήγγειλε την αντικειμενοποίηση των γυναικών.

Ο Χιου Χέφνερ επιθεωρεί κουνελάκια Playboy στην έπαυλή του
Ο Χιου Χέφνερ επιθεωρεί κουνελάκια Playboy στην έπαυλή του

Τα τελευταία χρόνια το Playboy αγωνιζόταν, με την έντυπη έκδοση να σταματά το 2020, ενώ πολλοί πρώην Playmates έχουν μιλήσει ενάντια σε αυτή την κουλτούρα στον απόηχο του κινήματος MeToo.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν κάτι σαν αίρεση - Οι γυναίκες πίστευαν ότι ήταν μέλη μιας οικογένειας»

Το «Secrets of Playboy» είναι αναμφισβήτητα η πιο καταδικαστική απεικόνιση μέχρι στιγμής με εκτενείς συνεντεύξεις με πολλούς από τους πρώην στενούς συνεργάτες του Χιου Χέφνερ και τα κουνελάκια του Playboy.

Σύμφωνα με τον Μίκι Γκαρσία, πρώην διευθυντή προώθησης των Playmate: «Ήταν κάτι σαν αίρεση. Οι γυναίκες πίστευαν ότι ήταν μέρος της οικογένειας. Ο Χέφνερ πραγματικά πίστευε ότι του ανήκαν αυτές οι γυναίκες. Είχαμε Playmates που πήραν υπερβολική δόση ναρκωτικών, που ήθελαν να αυτοκτονήσουν».

Όργια πέντε φορές την εβδομάδα

Μία από τις πιο βαριές καταγγελίες έρχεται από την Σόντρα Θίοντορ, ένα πρώην μοντέλο και ηθοποιό που έβγαινε με τον Χιου Χέφνερ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και την δεκαετία του ‘80. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ περιέγραψε πώς οι σεξουαλικές του απαιτήσεις έγιναν επικίνδυνες και παραδέχεται πως «με τρόμαξε στο τέλος… δεν μπορούσες να τον ικανοποιήσεις. Ήθελε όλο και περισσότερα και περισσότερα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ομαδικό σεξ γινόταν τουλάχιστον πέντε νύχτες την εβδομάδα. Είχαν ένα πρωτόκολλο. Του άρεσε να σκηνοθετεί και δεν μπορούσες να μην κάνεις αυτό που ήθελε γιατί τον εκνεύριζες» είπε.

«Ο Χιου Χέφνερ ήταν σαν βρικόλακας - Ρουφούσε τη ζωή από τα κορίτσια»

Η Θίοντορ πρόσθεσε πως ο Χιου Χέφνερ ήταν χρήστης ναρκωτικών που την έστελνε να αγοράσει κοκαΐνη ενώ το σεξ ήταν πολύ σκληρό. «Γινόταν πολύ άσχημο, ένιωθα πως ήμουν ringmaster, έπρεπε να κάνω την ίδια εκπομπή κάθε βράδυ» είπε. «Ήταν το ίδιο σενάριο: ‘Καλώς ήρθες στην οικογένεια, σε αγκαλιάζουμε’. Ήταν όμως όλα ένα ψέμα. Έβλεπα κορίτσια να εμφανίζονται, νέα πρόσωπα, αξιολάτρευτα και η ομορφιά τους χανόταν έτσι ξαφνικά. Δεν ήμασταν τίποτα γι΄ αυτόν. Ήταν σαν βρικόλακας. Ρουφούσε τη ζωή από αυτά τα κορίτσια για δεκαετίες».

Ο Χιου Χέφνερ με την Σόντρα Θίοντορ
Ο Χιου Χέφνερ με την Σόντρα Θίοντορ το 1979

Τα χάπια με τα οποία νάρκωνε τις κοπέλες

Η Λίζα Λόβινγκ Μπάρετ, η εκτελεστική βοηθός του Χιου Χέφνερ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και του 1980, είπε ότι ο ιδρυτής του Playboy είχε ένα απόθεμα Quaaludes, το ισχυρό ηρεμιστικό με το οποίο ο Μπιλ Κόσμπι νάρκωνε τα θύματά του, σύμφωνα με τα ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπάρετ είπε ότι στην έπαυλη του Playboy το ναρκωτικό αυτό ήταν γνωστό ως « leg spreaders» και πως θεωρούνταν «αναγκαίο κακό» επειδή έβαζε τις γυναίκες να κάνουν τα πάντα.

Ο Χιου Χέφνερ είχε τη δική του συνταγογράφηση, όπως και η Μπάρετ και άλλοι που δούλευαν στην έπαυλη και ο Χέφνερ τα μάζευε όλα και τα κρατούσε σε ένα συρτάρι στην κρεβατοκάμαρά του, έτοιμο να το δώσεις στις γυναίκες που έφερνε εκεί. Η Μπάρετ ισχυρίστηκε επίσης πως ο ιδρυτής του Playboy έπαιρνε μικρές ποσότητες αμφεταμίνης Dexedrine κάθε μέρα για να κρατιέται σε εγρήγορση.

Η κοκαΐνη, σύμφωνα με όσα λέγονται στο ντοκιμαντέρ, ήταν «μεγάλο θέμα» στο σπίτι και υπήρχε ένας χώρος δίπλα στο μεγάλο χολ όπου κάτω από μια περίτεχνη θήκη χαρτιού υγείας, υπήρχε ένας «σωρός κοκαϊνης». Το ναρκωτικό ήταν τόσο ευρέως διαθέσιμο που ένα από τα κανείς του Χέφνερ εθίστηκε σε αυτό και συνήθιζε να γλείφει τα πατώματα, ισχυρίζεται η Θίοντορ.

Τι ήταν οι «Νύχτες των Χοίρων»

Τα ναρκωτικά αυτά τροφοδοτούσαν τις «Νύχτες των Χοίρων» που πραγματοποιούνταν κάθε Πέμπτη, σύμφωνα με τον Στεφάν Τετενμπάουμ, τον παρκαδόρο του Χέφνερ μεταξύ 1978 και 1981. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ιδρυτής του Playboy έδινε εντολή σε δύο άτομα να φέρουν από 6 γυναίκες ο καθένας στην έπαυλή από το Sunset Strip, το οποίο εκείνη την εποχή ήταν διαβόητο για πορνεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χιου Χέφνερ νόμιζε ότι οι γυναίκες ήταν «γουρούνια» αλλά διέταζε τους VIP φίλους του να μην τις αποκαλούν έτσι, υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ. Ένας γιατρός εξέταζε τις γυναίκες για τυχόν ασθένειες ή λοιμώξεις πριν μπορέσουν να κάνουν σεξ με τους καλεσμένους.

Ο Τετενμπάουμ λέει στο ντοκιμαντέρ: «Μερικές φορές υπήρχε μια ιδιαίτερη γυναίκα την οποία έλεγαν ‘The Bleeder’. Χρησιμοποιούσε μια πολύ μεγάλη σύριγγα και έπαιρνε αίμα από τους φίλους του Χέφνερ και στη συνέχεια ερχόταν μία κοπέλα και τους έκανε ένα στοματικό σεξ».

Αρνούνταν να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό

Ο Χιου Χέφνερ είχε πάντα πολλές συντρόφους, αλλά στη δεκαετία του 2000 έβγαινε συχνά με επτά ξανθιές με τις οποίες έλεγε πως ήταν ζευγάρι ταυτόχρονα. Μεταξύ αυτών ήταν και η Χόλι Μάντισον, που έγινε η «σπέσιαλ», ή αλλιώς η κύρια σύντροφός του, και η οποία μετακόμισε στην έπαυλη του Playboy σε ηλικία 21 ετών το 2000. Στην πρώτη της βραδινή έξοδο με τον Χέφνερ και τις άλλες φιλενάδες του, της πρόσφερε ένα Quaalude και της είπε ότι ήταν γνωστά ως «βοηθητικά ανοίγματος των μηρών» τη δεκαετία του 1970. Εκείνη αρνήθηκε αλλά κατέληξε να κάνει σεξ μαζί του και με τα άλλα κορίτσια εκείνο το βράδυ.

Ο Χιου Χέφνερ με την Χόλι Μάντισον και την Μπρίτζετ Μάρκουαρντ
Ο Χιου Χέφνερ με την Χόλι Μάντισον και την Μπρίτζετ Μάρκουαρντ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν όλα πολύ μηχανικά και ακολουθούσες ό,τι έκαναν οι άλλες. Ήταν πολύ αηδιαστικό για μένα που ο Χεφ δεν ήθελε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό» λέει η Μάντισον στο ντοκιμαντέρ.

Η ζωή της Χόλι Μάντισον στην έπαυλη του Playboy

Επίσης εξηγεί πως ο Χιου Χέφνερ στην αρχή την «βομβάρδισε» με ερωτικά λόγια αλλά στην συνέχεια της έκανε «πλύση εγκεφάλου». Της απαγορευόταν να βγαίνει έξω μετά τις 9 το βράδυ, δεν της επιτρεπόταν να φεύγει από την έπαυλη του Playboy εκτός κι αν ήταν σε οικογενειακές διακοπές και δεν μπορούσε να φορέσει κόκκινο κραγιόν. Αποκαλύπτει επίσης πως ο Χέφνερ τρελάθηκε κάποια στιγμή όταν εκείνη έκοψε τα ξανθά μαλλιά της κοντά, λέγοντας πως την έκανε να μοιάζει «γριά, σκληρή και φτηνή». Επίσης, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η πλαστική χειρουργική ήταν «καταναγκαστική».

Ο τρόπος ζωής μέσα στην έπαυλη την οδήγησε να μπει σε ένα «κύκλο από χυδαία πράγματα και δεν ήξερα τι να κάνω» είπε. Η Μάντισον παραδέχτηκε επίσης πως κάποια στιγμή άρχισε να έχει τάσεις αυτοκτονίας, αλλά όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά ριάλιτι του E! «The Girls Next Door» απέκτησε ξανά την αυτοπεποίθησή της. «Φοβόμουν να φύγω. Ένα καμπανάκι χτυπούσε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου από την αρχή. Αν έφευγα από εκεί, θα συναντούσα ένα βουνό από revenge porn. Όταν έβγαινες με τον Χέφνερ, έβγαζε κάθε λογής γυμνές φωτογραφίες αυτών των γυναικών, και τύπωνε 8 αντίτυπα, γι’ αυτόν και για όλες τις γυναίκες που ήμασταν μαζί του. Ήταν αηδιαστικό». Και συνεχίζει: «Έπινα πολύ κάθε βράδυ που βγαίναμε έξω, ήταν ο δικός μου τρόπος για να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Το δράμα μεταξύ εμού και των άλλων γυναικών ήταν πολύ άσχημο. Φανταστείτε να κάνετε σεξ με κάποιον σε ένα δωμάτιο γεμάτο γυναίκες που όλες σας μισούν και όλοι μιλούν για σένα» πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άλλη γυναίκα η οποία μίλησε για την εμπειρία της με τον Χιου Χέφνερ ήταν η Τζένιφερ Σάτζινορ. Κόρη του προσωπικού γιατρού του Χέφνερ για 40 χρόνια, ξεκίνησε να ζει στην έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες σε ηλικία 11 ετών. Σύμφωνα με την Σάτζινορ, ο Χέφνερ την θεωρούσε «κόρη» του, αλλά όταν ήταν 17 ετών – ανήλικη ακόμα – ο Χέφνερ την κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του όπου τον βρήκε να κάνει σεξ με μία Playmate την οποία είχε ερωτευτεί. Και έτσι ξαφνικά, ο Χιου Χέφνερ προσπάθησε να τους βάλει να κάνουν όλοι μαζί σεξ. Όπως λέει η Σάτζινορ: «Του είπα ότι ο μπαμπάς μου ήταν στο τέρμα του διαδρόμου και μου απάντησε πως όλοι είμαστε μία οικογένεια εδώ».

Η πισίνα στον κήπο της έπαυλης Playboy
Η πισίνα στον κήπο της έπαυλης Playboy

Χρόνια αργότερα, όταν η Σάτζινορ έγραψε ένα βιβλίο για την παιδική της ηλικία, ισχυρίζεται ότι ο Χιου Χέφνερ της ζήτησε να μην μιλήσει για το περιστατικό αυτό. Ισχυρίστηκε επίσης στο βιβλίο της πως ακυρώθηκαν μια σειρά από συνεντεύξεις σε μέσα που επρόκειτο να δώσει πιθανότατα ως εκδίκηση για τα όσα είχε πει.

Το σεξ με τον σκύλο

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει επίσης πως τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα του Χιου Χέφνερ έφταναν σε ακραία σημεία, συμπεριλαμβανομένης μιας πράξης με έναν από τους σκύλους του. Όπως λέει η Θίοντορ: «Μπήκα μια φορά μέσα στο δωμάτιο και έκανε χειρονομίες στον σκύλο μας. Τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε πως και τα σκυλιά έχουν ανάγκες. Του είπα να σταματήσει και δεν τον άφησα ποτέ ξανά μόνο του με τον σκύλο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Λίντα Λόβλας
Η Λίντα Λόβλας

Ένα πιο ανησυχητικό περιστατικό συνέβη με την Λίντα Λοβλας όταν έφτασε στην έπαυλη Playboy και αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε όργιο με τους φίλους του Χιου Χέφνερ. Το πρώην κουνελάκι του Playboy PJ Masten περιγράφει: «Όλοι οι άνδρες γελούσαν όταν βγήκε από τη λιμουζίνα. Ήταν μεθυσμένη και είχε πάρει ναρκωτικά. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας γερμανικός ποιμενικός. Την μπέρδεψαν τόσο που την έβαλαν να κάνει στοματικό σεξ στο σκύλο. Αυτό είναι αξιοθρήνητο!».

Τα περιβόητα κλαμπ Playboy

Στο ντοκιμαντέρ γίνεται επίσης αναφορά στα κλαμπ του Playboy, όπου διαφημίζονταν ως μέρη όπου οι σοφιστικές άνδρες μπορούσαν να αράζουν με τους φίλους τους, ενώ τους εξυπηρετούσαν όμορφες γυναίκες με στολές κουνελιού. Αλλά κάτω από όλη αυτή την αίγλη, υπήρχε μια άσχημη αλήθεια: Οι διασημότητες και οι VIP που πήγαιναν σε αυτά τα κλαμπ, μπορούσαν να την γλυτώσουν πολύ εύκολα. Όλα τα κλαμπ είχαν ένα «προσωπικό καθαριότητας» το οποίο κατέπνιγε τα ντροπιαστικά αυτά περιστατικά, χωρίς να εμπλακεί η αστυνομία.

Το περιστατικό με τον Ντον Κορνήλιους - Βίασε δύο αδερφές

Η Masten, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό με τον Ντον Κορνήλιους ήταν το χειρότερο που άκουσε ποτέ και πως ο Χιου Χέφνερ γνώριζε τα πάντα γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, ο Κορνήλιος ήταν σε ένα από τα κλαμπ όταν δύο αδερφές ηλικίας περίπου 20 και 21 ετών που μόλις είχαν αρχίσει να εργάζονται εκεί, του τράβηξαν την προσοχή και τις κάλεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λέει η Masten: «Ο Ντον είχε πάει πολλές φορές στο κλαμπ, τον είχαν δει πολλοί εκεί και δεν είχε προκαλέσει ποτέ κάποια ανησυχία. Αυτά τα δύο κορίτσια λοιπόν μπήκαν στην Rolls Royce του και πήγαν στο σπίτι του. Δεν είχαμε νέα τους για τρεις ημέρες, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πού βρίσκονταν. Τις είχε χωρίσει, την μία κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και την άλλη σε άλλο. Τις είχαν δέσει κιόλας. Η μία αδερφή μπορούσε να ακούσει την άλλη να ουρλιάζει. Χρησιμοποιούσαν ξύλινα αντικείμενα με τα οποία την κακοποιούσαν και η άλλη αδερφή άκουγε. Ήταν φρικτό». Ευτυχώς, ένα από τα κορίτσια κατάφερε να δραπετεύσει και να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, αλλά το περιστατικό δεν αναφέρθηκε ποτέ στην αστυνομία.

Τα M&Ms και τα σεξουαλικά παιχνίδια του Χιου Χέφνερ

Μια ματιά του ποιος ήταν ο Χιου Χέφνερ δίνει στο ντοκιμαντέρ ο πρώην παρκαδόρος του Τετενμπάουμ, λέγοντας πως ζούσε τη ζωή του σαν να ήταν «βασιλιάς» και δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μάθει τα ονόματα του προσωπικού του. Σύμφωνα με τον ίδιο, έπινε περίπου 40 Pepsi την ημέρα και έτρωγε 1 με 2 κιλά M&Ms καθημερινά.

Τα «σεξουαλικά βοηθήματα» όπως οι δονητές, τα κλιπ θηλής, τα μαστίγια και οι ιμάντες, φυλάσσονταν στο κεφαλάρι πίσω από το κρεβάτι του. Μία από τις δουλειές του Τετενμπάουμ ήταν να φοράει γάντια και να μαζεύει όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια μετά από κάθε όργιο, να τα βάζει σε έναν ειδικό κουβά και να τα πηγαίνει στις υπηρέτριες για να τα καθαρίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ