Ζευγάρι παντρεύτηκε ώρες πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βρετανία -Οργάνωσαν τον γάμο σε λίγες μέρες [εικόνες]

Φωτογραφία: Shutterstock

Ώρες πριν το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώσει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ένα ζευγάρι κατάφερε με ρυθμούς fast – track να οργανώσει τον γάμο του και να παντρευτεί με μόλις τέσσερα άτομα
παρόντα .

Η Άαρτι που εργάζεται ως δασκάλα και ο 27χρονος Τζόνι που εργάζεται ως πωλητής, από το Λέστερ, κατάλαβαν ότι η αρχική ημερομηνία που είχαν κλείσει για τον γάμο τους τον Μάιο, θα χανόταν μέσα στον πανικό των ακυρώσεων και των εκδηλώσεων που αναβάλλονται σε όλο τον κόσμο, και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Μάρτιο.

Μετά από μία τρελή αναζήτηση, το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο σχολείο, κατάφερε να κλείσει ό,τι είναι απαραίτητο, ακόμα και το νυφικό, για να παντρευτεί πέντε μέρες αργότερα στις 23 Μαρτίου.

Ο γάμος έγινε λίγο μετά το μεσημέρι, και αργότερα μέσα στη μέρα, οι νεόνυμφοι πλέον παρακολούθησαν από τον καναπέ του σπιτιού τους τον Μπόρις Τζόνσον να ανακοινώνει νέα αυστηρότερα μέτρα με τα οποία απαγορεύθηκαν οι συγκεντρώσεις περισσότερων από δύο ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των γάμων.

Όπως εξήγησε η Άαρτι από το ληξιαρχείο τούς έδωσαν τρεις ημερομηνίες, εκείνη όμως διάλεξε την πιο κοντινή. «Όντας δασκάλα, ζούσαμε με την ώρα, χωρίς να γνωρίζουμε αν το σχολείο θα ήταν ανοικτό ή κλειστό; Κάθε μέρα στις 5 μ.μ. παρακολουθούσαμε τις ενημερώσεις. Απλώς ένιωσα ότι έπρεπε να κλείσω την πιο κοντινή», εξήγησε.

Στη συνέχεια η Άαρτι επικοινώνησε με τη δουλειά της προκειμένου να πάρει τη σχετική άδεια. «Την Τετάρτη στις 18, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν, είχε κλείσει», είπε η Άρτι, τόνισε όμως ότι αυτό που την άγχωνε ήταν το νυφικό. «Ένιωθα πολύ αγχωμένη. Είχα ήδη παραγγείλει ένα νυφικό με express παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κλείσαμε αρχικά τον γάμο τον Δεκέμβριο για τον Μάιο, που είναι ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν θα έφθανε εγκαίρως για τη νέα ημερομηνία», είπε η Άαρτι. Συνεχίζοντας εξήγησε ότι τελικά παρήγγειλε μερικά next – day φορέματα. «Το ειρωνικό είναι ότι ο ταχυδρόμος προσπαθούσε να το παραδώσει την Παρασκευή, αλλά επειδή δεν ήμουν μέσα το πήρε πίσω μαζί του. Έτσι σκέφτηκα “υπέροχα, δεν μπορώ ούτε να το δοκιμάσω”. Όταν ήρθε το Σάββατο κατάφερα να το δοκιμάσω. Φυσικά αυτά τα πράγματα δεν ταιριάζουν τέλεια» είπε η Άρτι και τόνισε ότι η μητέρα της χρειάστηκε να το ράψει.

Η μέρα του γάμου

Την μέρα του γάμου, η Άαρτι ήταν διαρκώς αγχωμένη μήπως συνέβαινε κάτι και ο κορωνοϊός δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα. Η απόφαση «ήταν στα χέρια κάποιου άλλου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άρτι, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι άρρωστος ο ληξίαρχος.

Τελικά όλα πήγαν καλά, και στις 1 μετά το μεσημέρι, ο Τζόνι την περίμενε μαζί με τους γονείς τους, ενώ παρούσες ήταν και η μητέρα και η αδερφή της νύφης. Η Άαρτι όμως επέλεξε να μην συνοδεύει ο πατέρας της γιατί είχε έναν σημαντικό λόγο. «Ο μπαμπάς μου εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Με τη δουλειά του και να θέλοντας να βεβαιωθούμε ότι δεν θα εκτεθεί σε πολλούς ανθρώπους, πήραμε την απόφαση να κάνουμε FaceTime για την τελετή, επειδή δεν ήταν εκεί», εξήγησε η Άρτι και τονίζοντας ότι αυτή η τελετή τους καλύπτει νομικά, σχεδιάζουν τον γάμο τους στον οποίο θα παραβρεθούν κανονικά όλοι οι φίλοι και συγγενείς τους.

«Φυσικά θα θέλαμε να είχαν τον μπαμπά μας εκεί και να είναι μέρος της μέρας, κάτι που το νιώθουμε ότι ήταν. Ο ληξίαρχος τον συμπεριέλαβε (μεταξύ των παρευρισκόμενων) αναγνωρίζοντας ότι ήταν στο FaceTime. Αλλά θα έχουμε τη μέρα μας και θα με συνοδεύσει», συνέχισε η Άαρτι.

Από την πλευρά του, ο Τζόνι χαρακτήρισε σουρεαλιστική τη στιγμή που είδε τη μέλλουσα σύζυγό του ντυμένη νύφη και εξήγησε ότι ποτέ δεν περίμενε ότι η μέρα του γάμου του θα ήταν έτσι. «Παρά τις περιστάσεις, δεν το σχεδιάσαμε πραγματικά ή αναμέναμε πολλά από την ημέρα, αλλά ήταν καταπληκτικό και τελικά αποδείχθηκε μια πολύ ωραία μέρα. Φαινόταν όμορφη, απολύτως όμορφη», σημείωσε.

Από τον γάμο τους πάντως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις καθώς η αδερφή της Άαρτι της δάνεισε χρήματα για να πάρει Jimmy Choo παπούτσια ενώ ο χώρος που έγινε ο γάμος τους εξέπληξε με έναν φωτογράφο.

Προς τι η βιασύνη όμως να παντρευτούν; Όπως εξήγησε ο Τζόνι όταν κανείς παίρνει άδεια γάμου, αυτή ισχύει για 12 μήνες από την έγκρισή της. «Έτσι σκεφτήκαμε ότι μπορεί να πάρει άλλους 12 μήνες», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ