«Απαγωγή σε κοινή θέα»: Η εξωπραγματική ιστορία παιδοφιλίας που έχει σοκάρει το κοινό του Netflix [βίντεο] - iefimerida.gr

«Απαγωγή σε κοινή θέα»: Η εξωπραγματική ιστορία παιδοφιλίας που έχει σοκάρει το κοινό του Netflix [βίντεο]

Απαγωγή σε κοινή θέα
Απαγωγή σε κοινή θέα/Φωτογραφία: IMDB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ντοκιμαντέρ που βρήκε το δρόμο του για τις μικρές μας οθόνες, μέσω Netflix, το 2019, καταφέρνει να σοκάρει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους χρήστες.

Πρόκειται για το «Abducted in Plain Sight» (Απαγωγή σε κοινή θέα) που προβάλλεται στο Netflix και στο οποίο δύο γονείς από το Αϊντάχο της Αμερικής, γοητευμένοι από τον νέο τους γείτονα, τον παρακολουθούν σαν υπνωτισμένοι να κακοποιεί την 12χρονη κόρη τους.

Το ντοκιμαντέρ εξαγριώνει σε τέτοιο βαθμό τους τηλεθεατές, που πολλοί από αυτούς σταματούν να παρακολουθούν πολύ πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Ενοχλημένοι και αμήχανοι μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει, αναρωτιούνται πώς μπορεί μια οικογένεια να υποτάχθηκε τόσο εύκολα σε έναν χειριστικό παιδεραστή...

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το τρέιλερ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδεραστεία Netflix ντοκιμαντέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ