Πυροβόλησε και διαμέλισε τον σύζυγό της -Το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Βραζιλία έρχεται στο Netflix [βίντεο] - iefimerida.gr

Πυροβόλησε και διαμέλισε τον σύζυγό της -Το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Βραζιλία έρχεται στο Netflix [βίντεο]

Η Ελίζι Ματσουνάγκα
Η ιστορία της Ελίζι Ματσουνάγκα στο Netflix
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2016, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα συγκλόνισε τη Βραζιλία. Η Ελίζι Ματσουνάγκα πυροβόλησε και διαμέλισε τον πλούσιο σύζυγό της.

Το Netflix ασχολήθηκε με αυτή την υπόθεση και ετοίμασε μια σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία προβάλλεται και συνέντευξη της καθ' ομολογίαν δολοφόνου. «Εξακολουθώ να μην μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που με έκανε να τραβήξω τη σκανδάλη», δηλώνει η Ελίζι Ματσουνάγκα, πάνω από εννιά χρόνια μετά τη δολοφονία και τον διαμελισμό του συζύγου της, Μάρκος Ματσουνάγκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πρώτη φορά μετά την υπόθεση, σπάει τη σιωπή της σε μια συνέντευξη για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, «Ελίζι Ματσουνάγκα: Ήταν μια φορά ένα έγκλημα», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου. Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε την Τρίτη 15 Ιουνίου, περιέχει μαρτυρίες από την ίδια, τα μέλη της οικογένειας και τους συναδέλφους της αλλά και του θύματος, καθώς και από εμπειρογνώμονες που παρακολούθησαν τις έρευνες, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων, των δικηγόρων υπεράσπισης, των εισαγγελέων και ειδικών εγκληματολόγων.

αφίσα της σειράς του ντοκιμαντέρ του Netflix
Ελίζι Ματσουνάγκα: Ήταν μια Φορά ένα Έγκλημα / Φωτογραφία: Netflix

Στα τέσσερα επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών το καθένα, η παραγωγή επανεξετάζει, επίσης, το παρελθόν της Ελίζι, από την παιδική της ηλικία στο Σοπινζίνιο, μια μικρή πόλη στον Παρανά, έως την ταραγμένη σχέση της με τον επιχειρηματία πριν από τη δολοφονία του. Φέρνει επίσης στο φως τις λεπτομέρειες που ακολούθησαν το έγκλημα, από τις απόπειρες συγκάλυψής του μέχρι την αποκάλυψη, μέσω της ομολογίας, τη σύλληψη, τη δίκη το 2016, καθώς και τις προσωρινές άδειες που παραχωρήθηκαν από τους νόμους της Βραζιλίας, κατά τις οποίες η γυναίκα συνοδευόταν από το κινηματογραφικό συνεργείο.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix:

Η παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ γίνεται από την Boutique Filmes για το Netflix και η σκηνοθεσία από την Ελίζα Καπάι, η οποία δηλώνει: «Ένιωσα μια μεγάλη ηθική ευθύνη να σκηνοθετήσω αυτήν τη σειρά. Όχι μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του Μάρκος που υπέφεραν από αυτήν την τραγωδία, αλλά και για την οικογένεια της Ελίζι, για τα άτομα που δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση, αλλά που επίσης υποφέρουν από τις συνέπειές της μέχρι σήμερα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ