Αλέκος Συσσοβίτης: Πιστεύω ακράδαντα στην εξωτερική εμφάνιση. Η ομορφιά έλκει - iefimerida.gr

Αλέκος Συσσοβίτης: Πιστεύω ακράδαντα στην εξωτερική εμφάνιση. Η ομορφιά έλκει

Ο Αλέκος Συσσοβίτης γελάει
Αλέκος Συσσοβίτης /Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, έχει περάσει από παντού. Φέτος τον βλέπαμε στον Πρίγκιπα της Φωτιάς, αλλά εντελώς ανπάντεχα, κόπηκε.

«Κρατάω αμφίσημα και αντιφατικά πράγματα από τα παιδικά μου χρόνια, κι αυτά είναι που πλάθουν τον χαρακτήρα μας. Κρατάω μια Θεσσαλονίκη πολύ ρομαντική και σκληρή και παράλληλα μια φτωχή και λαϊκή οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν σοβατζής και η μητέρα μου ράφτρα.

Πιστεύω ακράδαντα στην εξωτερική εμφάνιση. Η ομορφιά έλκει. Αλλους τους κάνει πιο αμυντικούς. Εγώ χρησιμοποιούσα το παρουσιαστικό μου, ήξερα ότι με κοιτάνε. Εχουμε ανάγκη την κοινωνική αποδοχή, είτε από ναρκισισμό είτε από προσωπική ανασφάλεια και ανάγκη επιβεβαίωσης. Οπότε η εμφάνισή μου ήταν ένα όπλο.

Στην σειρά, πληρωθήκαμε τον πρώτο κύκλο αλλά όχι τον δεύτερο και κόπηκε, για πάντα. Κρίμα. Ηταν μια ολοκληρωμένη δουλειά του Γιώργου Κυρίτση με εξαιρετικό κάστινγκ. Προς το παρόν περιμένουμε. Είχα δύο προτάσεις από τον ΑΝΤ1 φέτος και πήγα στο Οpen κατ΄επιλογή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέκου Συσσοβίτη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκος Συσσοβίτης συνέντευξη OPEN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ