Το αμίμητο σχόλιο της Μελίνας Μερκούρη για τη γυμνή φωτογράφιση της Λάσκαρη στο Playboy και άλλες 9 άγνωστες ιστορίες - iefimerida.gr

Το αμίμητο σχόλιο της Μελίνας Μερκούρη για τη γυμνή φωτογράφιση της Λάσκαρη στο Playboy και άλλες 9 άγνωστες ιστορίες

Η Ζωή Λάσκαρη με μαγιό
10 ανεκτίμητες άγνωστες ιστορίες / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη μέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή ( στις 18 Αυγούστου του 2017). Υπέροχη, ντίβα του σινεμά, το «ωραιότερο κορμί που πέρασε ποτέ από το ελληνικό σελιλόιντ», πρωταγωνίστρια του θεάτρου, αλλά και μοιραία γυναίκα με πάθη.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε αριστοκρατική καταγωγή αλλά δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ γι’αυτή. Η γιαγιά της Ζωή Χατζηλιάκου ήταν Φαναριώτισσα, από αρχοντική οικογένεια της πόλης, ενώ ο παππούς της, Ανδρέας Κουρούκλης, ήταν κόντες από τα Κουρουκλάτα Κεφαλλονιάς, με οικόσημο γραμμένο στο Libro d’ Oro.

Στην Αμερική, η Ζωή Λάσκαρη είχε πάει να λάβει μέρος στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος». Μετά τον διαγωνισμό παρέμεινε και εργάστηκε ως μοντέλο αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα. Στη βιογραφία της ο Μάκης Δελαπόρτας, αναφέρει ότι η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών [.....].

Για την περίφημη γυμνή της φωτογράφιση για το «Playboy», το 1985, η ίδια, δεν πήρε δραχμή. Η φωτογράφιση που είχε θέμα τη Ζωή «γυμνή στη Δήλο» προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεις. Η Μελίνα Μερκούρη, ωστόσο -τότε υπουργός Πολιτισμού- πήρε το μέρος της Ζωής, δηλώνοντας το αμίμητο...

Διαβάστε τις 10 άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της Ζωής Λάσκαρη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ