Η 74χρονη «Μαύρη Χήρα» που δολοφόνησε τους εραστές της με υδροκυάνιο - iefimerida.gr

Η 74χρονη «Μαύρη Χήρα» που δολοφόνησε τους εραστές της με υδροκυάνιο

Η Μαύρη Χήρα της Ιαπωνίας Chisako Kakehi
Η «Μαύρη Χήρα» της Ιαπωνίας Chisako Kakehi / Φωτογραφία: CNN / YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 75 του, ο Isao Kakehi ήταν καλά στην υγεία του και ερωτευμένος. Ήταν 2013 και είχε ξεκινήσει μια συναρπαστική νέα σχέση με την Chisako Kakehi, μια 67χρονη χήρα που γνώρισε μέσω ιαπωνικού γραφείου συνοικεσίων.

Μέσα σε δύο μήνες, το ζευγάρι παντρεύτηκε, έμεινε μαζί και ξεκίνησε μια φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή στο Muko City του Κιότο, φτιάχνοντας κέικ ρυζιού για τις γιορτές του νέου έτους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ο Isao Kakehi δεν έζησε για να δει το νέο έτος. Στις 28 Δεκεμβρίου, έγινε το τέταρτο και τελευταίο θύμα της δολοφόνου της Ιαπωνίας «Black Widow», «Μαύρη Χήρα». Η 74χρονη σήμερα Chisako Kakehi, βρίσκεται σε πτέρυγα μελλοθάνατων για τη δολοφονία τριών συντρόφων και την απόπειρα δολοφονίας ενός τέταρτου.

Οι δολοφονίες ξεκίνησαν το 2007, όταν ήταν 61 ετών, αλλά δεν ήταν ύποπτη μέχρι που ο θάνατος του Isao Kakehi ώθησε την αστυνομική έρευνα να καταλήξει στη σύλληψή της το 2014.

Το 2017, καταδικάστηκε σε θάνατο μετά από μία από τις μεγαλύτερες δίκες της Ιαπωνίας. Η έφεση για την ανατροπή της απόφασης απέτυχε τον Ιούνιο.

«Χρησιμοποίησε ένα γραφείο συνοικεσιών για να γνωρίσει τα ηλικιωμένα θύματα το ένα μετά το άλλο και τα δηλητηρίασε αφού τους έκανε να την εμπιστευτούν», δήλωσε ο δικαστής στην απόφαση του Ιουνίου, σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK. «Είναι ένα αδίστακτο έγκλημα που βασίζεται σε μια προγραμματισμένη και ισχυρή δολοφονική πρόθεση», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση καθήλωσε την Ιαπωνία και ανέδειξε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο για τους ανύπαντρους και ευάλωτους ηλικιωμένους σε τέτοιου είδους απάτες.

Και έχει επίσης κάνει τη χώρα να αναρωτιέται γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, θα άρχιζε να σκοτώνει τους άντρες που υποτίθεται ότι αγαπούσε.
Αρχίζουν οι δολοφονίες

Για μια γυναίκα που έχει γίνει διαβόητη στην Ιαπωνία, λίγα είναι γνωστά δημοσίως για την προσωπική ζωή της Chisako Kakehi. Γεννημένη στο νοτιοδυτικό νομό Saga της Ιαπωνίας, η Kakehi εργάστηκε σε τυπογραφείο και παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο το 1969, όταν ήταν 23 ετών, σύμφωνα με το Asahi News, συνεργάτη του CNN.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γάμος τους κράτησε 25 χρόνια πριν πεθάνει από ασθένεια το 1994. Μέχρι το 2007, είχε συνάψει σχέση με τον 78χρονο Toshiaki Suehiro. Το απόγευμα της 18ης Δεκεμβρίου 2007, η Kakehi γευμάτισε με τον Suehiro και τα παιδιά του. Ο Suehiro έπαιρνε συμπληρώματα υγείας - διευκολύνοντας την Kakehi να μεταμφιέσει μια κάψουλα κυανίου ως ένα από τα χάπια του και να του τη δώσει, σύμφφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Λιγότερο από 15 λεπτά μετά το μεσημεριανό γεύμα, ο Suehiro έπεσε αναίσθητος στο δρόμο. Όταν έφτασε ένα ασθενοφόρο, δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Η Kakehi συνόδευσε τον Suehiro στο νοσοκομείο - αλλά έδωσε το ψεύτικο όνομα «Hiraoka», όταν μιλούσε με το προσωπικό του ασθενοφόρου και την οικογένεια του Suehiro. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας βρισκόταν κοντά στο θάνατο αφού υπέφερε από εσωτερική ασφυξία.

Ο Suehiro τελικά επέζησε - το μόνο από τα τέσσερα θύματα της Kakehi που τα κατάφερε - αλλά έμεινε με «ανίατη υψηλότερη δυσλειτουργία και οπτική δυσλειτουργία», ανέφερε η απόφαση του δικαστηρίου. Πέθανε ενάμιση χρόνο αργότερα από άσχετη ασθένεια, σύμφωνα με το Asahi News. Λίγα χρόνια αργότερα, η Kakehi εντόπιζε το επόμενο θύμα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θύμα της μοτοσικλέτας

Ο Masanori Honda ήταν σε καλή κατάσταση για τα 71 του χρόνια. Μέχρι το 2011, ο διαβήτης του είχε υποχωρήσει σε «ήπια κατάσταση» και σύχναζε σε αθλητικούς συλλόγους. Την ίδια στιγμή, «βουτούσε» αψήφιστα στη σχέση του με την Kakehi. Αν και δεν είναι σαφές πώς γνωρίστηκαν ή πόσο καιρό έβγαιναν ραντεβού, το ζευγάρι είπε στους φίλους του αργότερα εκείνο το έτος ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Την επόμενη άνοιξη, η Kakehi έκανε την κίνησή της. Στις 9 Μαρτίου 2012, συνάντησε τον Honda σε ένα κατάστημα και στη συνέχεια οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους. Γύρω στις 5 μ.μ. εκείνη την ημέρα, έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα. Λιγότερο από δύο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Τα στοιχεία έδειξαν αργότερα ότι η Kakehi δεν είχε σχέδια να ζήσει τα χρόνια της με τη Honda. Δύο μήνες πριν από τον θάνατό του, τον Ιανουάριο του 2012, είχε ήδη ξεκινήσει να βγαίνει κρυφά με άλλους άντρες μέσω ενός γραφείου γνωριμιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επιζών του καρκίνου και το τελευταίο θύμα

Ο Minoru Hioki αντιμετώπιζε δυσκολίες με τη μοναξιά και την υποτροπή του καρκίνου του πνεύμονα στα τελευταία του χρόνια. Όμως, μέχρι τον Ιούλιο του 2013, η ζωή του έπαιρνε τα πάνω της: ο καρκίνος του είχε σχεδόν αντιμετωπιστεί πλήρως με ακτινοθεραπεία και «ήταν σε καλή υγεία», σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Την ευτυχία του 75χρονου, σημείωσε ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον.
Μέχρι τον Αύγουστο του 2013, ο Hioki εμφανίστηκε αφοσιωμένος στην Kakehi, γράφοντας της σε ένα email ότι ήθελε να «μείνουν μαζί για πάντα». Ήταν κοντά, συχνά έτρωγαν μαζί και ξενυχτούσαν στα σπίτια ο ένας του άλλου.

Το ειδύλλιο τους ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου όταν το ζευγάρι βγήκε για φαγητό. Ο Hioki, όπως και ο δεύτερος σύζυγος της Kakehi, Suehiro, έπαιρνε συχνά συμπληρώματα υγείας σε μορφή χαπιού - έτσι ήταν εύκολο για εκείνη να του δώσει ένα χάπι κυανίου «υπό το πρόσχημα της υγιεινής διατροφής», αναφέρει η απόφαση. Μόλις είχαν τελειώσει το γεύμα τους όταν ο Hioki έχασε τις αισθήσεις του. Μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο, «ανέπνεε οδυνηρά και λαχάνιαζε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι είχε παιδιά και είχε αναρρώσει από τον καρκίνο του, η Kakehi είπε ψέματα στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε οικογένεια και ότι έπασχε από τελικό καρκίνο του πνεύμονα. Όταν προσέφεραν τη διαδικασία ανάνηψης, εκείνη αρνήθηκε την άδεια να τον αναστήσει. Πέθανε μέσα σε δύο ώρες.

Αμείλικτη, συνέχιζε να ψάχνει το επόμενο θύμα της. Τον Νοέμβριο του 2013, μόλις δύο μήνες μετά το θάνατο του Hioki, η Kakehi είχε ήδη παντρευτεί τον επόμενο και τελευταίο στόχο της - τον Isao Kakehi. Και μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο τους, άρχισε να βγαίνει κρυφά με έναν άλλο άντρα, σύμφωνα με την απόφαση.

Ο Isao Kakehi είχε ενθουσιαστεί με την αγαπημένη του. Σε ανταλλαγές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα, είπε στη νέα του σύζυγο ότι ήθελε «να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούσαν για να απολαύσουν μια λαμπρή δεύτερη ζωή και να ζήσουν πολύ».

Μέσα σε εβδομάδες από τον γάμο τους, ο νεόνυμφος υπέστη καρδιοπνευμονική ανακοπή λίγο μετά το δείπνο στο σπίτι με τη νέα του σύζυγο. Εκείνη, κάλεσε το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο - αλλά πέθανε μόλις μία ώρα αργότερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θάνατός του προκάλεσε υποψίες για τη σειρά των άτυχων εραστών της Kakehi, προκαλώντας μια αστυνομική έρευνα που γρήγορα ξεδίπλωσε τον ιστό της εξαπάτησης.

Πιάνοντας μία δολοφόνο

Οι νεκροψίες είναι σπάνιες στην Ιαπωνία και τυπικά γίνονται μόνο όταν υπάρχει υποψία παράνομης ενέργειας - κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος που οι θάνατοι των πρώην συντρόφων της πέρασαν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητοι εκείνη τη στιγμή.

Αλλά ο θάνατος του Isao Kakehi θεωρήθηκε αρκετά ύποπτος ώστε να δικαιολογηθεί νεκροτομή, η οποία αποκάλυψε θανατηφόρες ποσότητες ιόντων κυανίου στην καρδιά, το αίμα και το στομάχι του, καθώς και διάβρωση στο στομάχι του.

Λίγες μέρες μετά το θάνατό του, οι αρχές βρήκαν χάπια συμπληρώματος υγείας και άδειες κάψουλες στο διαμέρισμα της Kakehi - υποδηλώνοντας ότι είχε αδειάσει τα συμπληρώματα υγείας και τα είχε ξαναγεμίσει με κυάνιο που είχε αλεσθεί σε σκόνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Αύγουστο του 2014, οι ερευνητές ανακάλυψαν την ατράνταχτη απόδειξη στο διαμέρισμα του Isao Kakehi. Θαμμένη σε μια κατσαρόλα που είχε πετάξει η γυναίκα του ήταν μια πλαστική σακούλα που περιείχε ίχνη υδροκυάνιου.

Το χρώμα της τσάντας και το περιεχόμενό της υποδηλώνουν ότι το κυανιούχο ήταν θαμμένο για αρκετούς μήνες - και ο ίδιος τύπος πλαστικής τσάντας με φερμουάρ βρέθηκε στο διαμέρισμα της Kakehi. Η «Μαύρη Χήρα» είχε αποκτήσει το υδροκυάνιο από τη δουλειά της στο τυπογραφείο, ανέφερε η απόφαση.

Δύο μήνες αργότερα, η αστυνομία τη συνέλαβε. Μετά από ανακρίσεις πολλών μηνών, τελικά ομολόγησε ότι δηλητηρίασε τους Honda, Hioki και Suehiro με κάψουλες υδροκυανίου.

Η αστυνομία πίστευε επίσης ότι η Kakehi συνδέεται με τις δολοφονίες τεσσάρων άλλων ανδρών, πέραν των τεσσάρων για τις οποίες κατηγορήθηκε - αλλά οι εισαγγελείς τελικά αποφάσισαν να μην της απαγγελθούν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με το NHK.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί έκανε τις δολοφονίες

Οι τέσσερις άνδρες ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις, έκαναν διαφορετικές δουλειές και δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους - εκτός από ένα πράγμα: όλοι είχαν σημαντικές αποταμιεύσεις και περιουσιακά στοιχεία. Αυτό, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ηλικία και το ότι ήταν ελεύθεροι, τους έκανε τέλειους στόχους.

Η πρώτη από τις τέσσερις δηλητηριάσεις προκλήθηκε από χρέος: η Kakehi χρωστούσε στον Suehiro 48 εκατομμύρια γιεν (περίπου 437.000 δολάρια), όπως αναφέρεται στην απόφαση. Η γυναίκα «πίστευε ότι θα τον σκότωνε και θα απέφευγε την αποπληρωμή».

Δύο μήνες μετά το θάνατο του Suehiro, τον Φεβρουάριο του 2008, η Kakehi έγραψε ένα γράμμα στα παιδιά του λέγοντας ότι είχε επιστρέψει τα χρήματα χρησιμοποιώντας «την κληρονομιά ενός άλλου άνδρα», σύμφωνα με την απόφαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιστολή συγκλόνισε τα παιδιά του Suehiro, τα οποία δεν είχαν επίγνωση της δανειοδότησης του πατέρα τους και γνώριζαν ελάχιστα για την Kakehi. Δεν ήξεραν καν το όνομά της. Όταν προσπάθησαν να τη ρωτήσουν περισσότερα, εκείνη «έφυγε σιωπηλά», αφήνοντάς τους χωρίς απαντήσεις για την κατάρρευση του πατέρα τους ή για τη μυστηριώδη σύντροφό του.

Δεν είναι σαφές ποια ήταν η οικονομική κατάσταση της Kakehi εκείνη την εποχή και αν είχε τις δικές της οικονομίες. Αλλά με το θάνατο του τέταρτου θύματός της, είχε πάρει τόσα πολλά χρήματα από τα θύματά της που το κίνητρό της δεν μπορούσε πλέον να εξηγηθεί από ανάγκη ή απόγνωση, σύμφωνα με το δικαστήριο - «αγνοούσε κατάφωρα την ανθρώπινη ζωή για τη δική της οικονομική επιθυμία».

Η Kakehi κέρδισε περίπου 16 εκατομμύρια γιεν (145.000 δολάρια) από τον Honda, όπως λέει η απόφαση, η οποία δεν διευκρινίζει πόσα «τσέπωσε» από τους άλλους άνδρες. Ωστόσο, σύμφωνα με το Asahi News, η Kakehi κέρδισε περίπου 500 εκατομμύρια γιεν (4,5 εκατομμύρια δολάρια) συνολικά από τις κληρονομιές, τα πολύτιμα αντικείμενα και άλλα περιουσιακά στοιχεία των συντρόφων της - ορισμένες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός φτάνει τα 800 εκατομμύρια γιεν (7,3 εκατομμύρια δολάρια).

Απάτες αγάπης

Δυστυχώς τις αποτρόπαιες ενέργειες της Kakehi, βρήκαν μιμήτρια, η οποία διέπραξε τέτοιου είδους απάτες αγάπης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιαπωνία έχει μία δεύτερη δολοφόνο «Μαύρη Χήρα»: την 46χρονη Kanae Kijima, η οποία έχει επίσης καταδικαστεί σε θανατική ποινή για τις δολοφονίες τριών ανδρών που γνώρισε σε ιστοσελίδες γνωριμιών το 2009, και τις έκανε να μοιάζουν με αυτοκτονία σε κάθε περίπτωση. Σύμφωνα με το Asahi, κι εκείνη είχε κίνητρο τα χρήματα.

Μετά τη δίκη 100 ημερών της Kijama, καταδικάστηκε σε θάνατο το 2012.
Οι Kakehi και Kijima βρίσκονται στο θανατηφόρο άκρο του φάσματος των «απάτων αγάπης» - ένα είδος οικονομικής απάτης που βασίζεται στη δημιουργία μιας ρομαντικής σχέσης με το θύμα. Οι περισσότερες δεν καταλήγουν σε δηλητηριάσεις ή δολοφονίες, με τους δράστες να εξαφανίζονται συχνά όταν αδειάσουν το πορτοφόλι των θυμάτων τους.

Περισσότεροι από 32 εκατομμύρια χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στις 10 κορυφαίες εφαρμογές γνωριμιών της χώρας, και περίπου 600 συμβουλευτικές εταιρείες γνωριμιών και γάμων - όπως αυτή που χρησιμοποίησε η Kakehi - είναι εγγεγραμμένες σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με την Japan Life Design Counselor Association, η οποία χορηγεί πιστοποίηση σε εταιρείες που ακολουθούν τα πρότυπα λειτουργίας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιαπωνική Συμβουλευτική Οργάνωση για Διαταραχή Προσωπικότητας και Απάτης Γάμου, μια ομάδα υποστήριξης για τα θύματα απάτης με έδρα το Τόκιο, λέει ότι βλέπει περίπου 100 τέτοιες περιπτώσεις απάτης κάθε χρόνο.

Τα θύματα συχνά εντοπίζονται μέσω εταιρειών συμβουλευτικής γάμου, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να βρουν έναν σοβαρό σύντροφο για γάμο. Τα θύματα τείνουν να είναι μοναχικοί διαζευγμένοι ή χήρες χωρίς οικογένεια ή οικογένεια που ζουν μακριά - και που μπορεί να έχουν αποκαλύψει μεγάλους μισθούς ή οικονομικά περιουσιακά στοιχεία στα προφίλ τους.

Οι απατεώνες συχνά ζητούν από τα θύματά τους ακριβά δώρα γενεθλίων και άλλες οικονομικές απαιτήσεις μέχρι τα θύματά τους να μην έχουν χρήματα να δώσουν. Μερικές φορές, τα θύματα αναγκάζονται να δανειστούν από τοκογλύφους για να φροντίσουν τους ψεύτικους εραστές τους.

Η άμυνα της άνοιας

Δεν είναι σαφές γιατί η Kakehi συνέχιζε να σκοτώνει άντρες που γνώρισε μέσω πρακτορείων γνωριμιών ακόμη και μετά τη συγκέντρωση περιουσίας εκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο κατέληξε στην απόφασή του ότι η Kakehi «εκμεταλλεύτηκε» την εμπιστοσύνη των θυμάτων της και την ελπίδα τους για ένα μέλλον μαζί, για να πραγματοποιήσει τις δολοφονίες. Αν και ομολόγησε τα εγκλήματα, δεν απολογήθηκε ιδιαίτερα στις οικογένειες των θυμάτων, δείχνοντας έλλειψη «ειλικρινούς αυτοπροσδιορισμού», αναφέρεται στην απόφαση.

Αλλά η υπερασπιστική της ομάδα το είδε διαφορετικά. Βάσισαν την έφεσή τους σε ανακολουθίες στην κατάθεσή της, επισημαίνοντας την ομολογία της και την επακόλουθη απόσυρσή της ως απόδειξη άνοιας και εξαναγκασμού.

Τελικά, η ομάδα της έχασε την έφεση και η θανατική ποινή της έγινε δεκτή. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία για την εκτέλεση της Kakehi. Σύμφωνα με τον νόμο, οι κρατούμενοι πρέπει να εκτελεστούν εντός έξι μηνών από την ακρόαση της ποινής τους - αλλά οι ειδικοί λένε ότι αυτό συμβαίνει σπάνια λόγω παρατεταμένων προσπαθειών προσφυγής και πολλοί καταλήγουν σε χρόνια αναμονής.

Δεν είναι σαφές εάν οι δικηγόροι της Kakehi, οι οποίοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν, σχεδιάζουν να υποβάλουν εκ νέου δίκη, τη μόνη λεωφόρο για να σώσουν τη ζωή της. Ο Kakehi έχει κάνει λίγες δημόσιες δηλώσεις και σπάνια έχει μιλήσει στα ΜΜΕ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάθεσή της στο δικαστήριο δημιουργεί μια αντιφατική εικόνα μιας γυναίκας που ταλαντεύτηκε μεταξύ της διαμαρτυρίας για την αθωότητά της και της ομολογίας της εγκληματικότητας της. Κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της δίκης, εμφανιζόταν μπερδεμένη και κουρασμένη. Τα μαλλιά της έχουν ασπρίσει από τα χρόνια από τη σύλληψή της το 2014 και η ακοή της έχει επιδεινωθεί.

Με τους ισχυρισμούς άνοιας που κάλυπταν τις μαρτυρίες της και τις επιπλέον φερόμενες δολοφονίες για τις οποίες δεν κατηγορήθηκε ποτέ, ίσως να μην ξέρουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη - ή τι την ώθησε να αρχίσει να σκοτώνει τους εραστές της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Σε συνέντευξη του 2019 στην τοπική εφημερίδα Yomiuri News, προχώρησε στην εξής δήλωση σχετικά με τη μοίρα που την περιμένει. «Ακόμα κι αν το σκεφτείς, οι αμαρτίες σου δεν θα φύγουν», είπε. «Δεν θα φτάσει στους νεκρούς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ