Champions League: «Zωντανή» με 10 παίκτες η Πάφος στο Αλμάτι - iefimerida.gr

Champions League: «Zωντανή» με 10 παίκτες η Πάφος στο Αλμάτι

«Zωντανή» με 10 παίκτες η Πάφος στο Αλμάτι
«Zωντανή» με 10 παίκτες η Πάφος στο Αλμάτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δεύτερο βαθμό στη League Phase του Champions League πήρε η Πάφος και αυτός εκτός έδρας και χωρίς να δεχθεί γκολ (0-0), απόψε με την Καϊράτ Αλμάτι, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.

Η αποβολή του Κορέια μόλις στο 4ο λεπτό άλλαξε εντελώς τα πλάνα ων δύο προπονητών και ιδιαίτερα του Χουάν Καρσέδο. Ο τεχνικός της Πάφου είδε πολύ νωρίς την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες και να αναγκάζεται να ρίξει όλο το βάρος στη θωράκιση της αμυντικής της γραμμής.  

Η κυπριακή ομάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να βρει μια ευκαιρία για να σκοράρει και τα κατάφερε στο 72' με τον Αναρμπέκοφ. Το γκολ, όμως, δεν μέτρησε, καθώς η φάση ελέγχθηκε στο VAR και διαπιστώθηκε ότι υπήρθε οφσάιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Πάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ