Η εμφάνιση του Λαμίν Γιαμάλ κόντρα στην Ίντερ προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό, με πολλούς να κάνουν λόγο για τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή.
Ο Μάρκους Τουράμ των «νερατζούρι» όμως έχει άλλη γνώμη, καθώς θεωρεί πως οι καλύτεροι στον κόσμο έιναι Γάλλοι, με τον 17χρονο σταρ να βρίσκεται πιο χαμηλά.
Απίθανο θα χαρακτήριζε κανείς το χθεσινό ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ίντερ στο Champions League. Απίθανη χαρακτηρίστηκε και η παρουσία του Λαμίν Γιαμάλ, με συμπαίκτες, αντιπάλους και προπονητές να τον επαινούν.
Την εμφάνιση αυτή σχολίασε και ο παίκτης της Ίντερ, Μάρκους Τουράμ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο από τα τρία γκολ της ομάδας του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα. Στην ερώτηση όμως για το αν «είναι ο Γιαμάλ ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», εκείνος απάντησε:
«Όχι, καθόλου. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι Γάλλος, και ο δεύτερος καλύτερος παίκτης είναι επίσης Γάλλος. Είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Κιλιάν Εμπαπέ», δήλωσε ο Τουράμ στο Canal+.
«Ο Γιαμάλ είναι ίσως ο τρίτος», πρόσθεσε.
«Ενθάρρυνα τον Ντιμάρκο, λέγοντάς του ότι ήταν φυσιολογικό για τον Γιαμάλ να πασάρει, ότι πάντα θα το έκανε, ό,τι και να κάναμε, αλλά ότι δεν έπρεπε να τα παρατάμε και να τον εξαντλούμε συνεχώς. Δεν μπορείς να σταματήσεις παίκτες σαν κι αυτόν μόνος σου, μπορείς να το κάνεις ως ομάδα. Με δύο; Ίσως χρειάζεσαι έντεκα παίκτες», σχολίασε χιουμοριστικά στη συνέχεια ο Τουράμ, αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Γιαμάλ έβαλε πολλές δυσκολίες στον Ντιμάρκο.