Παρά τις διαψεύσεις του Παναθηναϊκού για τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία σχετικά με το μέλλον του Τετέ, μια πρόσφατη εμφάνιση του ποδοσφαιριστή έδωσε... νέα τροφή στα σενάρια.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, φωτογραφήθηκε φορώντας φανέλα της Γκρέμιο, της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.
Ο 25χρονος απαθανατίστηκε μαζί με φίλαθλο της Γκρέμιο, ενώ η φανέλα που φορούσε έφερε το όνομά του και το νούμερο 14. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram το βραζιλιάνικο γραφείο μάνατζερ tcgroup.
Υπενθυμίζεται, πως ο Τετέ αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2019 παραχωρήθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα σενάρια για Τετέ
Αν και οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον Τετέ να οδεύει προς την Γκρέμιο, ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα όποια σενάρια.
Το «τριφύλλι» διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Γκρέμιο, προσθέτοντας ότι ο Τετέ δεν παραχωρείται ως δανεικός.
«Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα από Βραζιλία περί δανεισμού του Τετέ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απολύτως καμία πρόταση για τον Τετέ. Ο Τετέ είναι βασικό στέλεχος της ομάδας και δεν παραχωρείται δανεικός» ανέφερε η επίσημη θέση των «πράσινων» για το όλο θέμα.