Formula 1: Ο Sebastian Vettel αναφέρει πως τα βρόχινα ελαστικά των μονοθεσίων είναι σκουπίδια - iefimerida.gr

Formula 1: Ο Sebastian Vettel αναφέρει πως τα βρόχινα ελαστικά των μονοθεσίων είναι σκουπίδια

Sebastian Vettel
Sebastian Vettel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πλήρως βρόχινα ελαστικά της Pirelli στη F1 πρέπει να γίνουν πιο αποδοτικά, διότι οι οδηγοί ρισκάρουν με τα ταχύτερα ενδιάμεσα λέει ο Sebastian Vettel - και ο Max Verstappen προσφέρει τη βοήθειά του στην εξέλιξή τους.

Στο φετινό GP Ιαπωνίας, πριν από δέκα μέρες, αποφεύχθηκε το περσινό φιάσκο του GP Βελγίου και -μετά από διακοπή μεγαλύτερη των δύο ωρών- διεξήχθη αγώνας, αν και λιγότερος από τον μισό καθώς εξαντλήθηκαν τα χρονικά περιθώρια.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SEBASTIAN VETTEL Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ