Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενδεχομένως και αύριο, αναμένεται να υποβληθεί στην εισαγγελία η δικογραφία που σχηματίζεται για όσα εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο του ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR.
Η δικογραφία αφορά την εξύβριση και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει 7 με 8 άτομα, τα οποία είτε υποδείχθηκαν ως προτεινόμενοι μάρτυρες από την πλευρά του διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είτε προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας.
Το βιντεοληπτικό υλικό από ανοικτές πηγές, τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου αλλά και από τη μετάδοση της ΕΡΤ, έχει συλλεχθεί και πρόκειται να ενημερωθεί η εισαγγελία γι' αυτό, ωστόσο, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, η ανάλυσή του χρειάζεται χρόνο.