Σαουδική Αραβία: Ελεύθερος ο Ομπαμεγιάνγκ -Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια - iefimerida.gr

Σαουδική Αραβία: Ελεύθερος ο Ομπαμεγιάνγκ -Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια

Ο Ζαν Πιερ Ομπάμεγιανγκ
Ο Ζαν Πιερ Ομπάμεγιανγκ / Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επιθετικός της Γκαμπόν, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αποχώρησε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ-Καντισίγια , μετά από μία σεζόν, όπως ανακοίνωσε (17/7) ο σύλλογος.

 «Σε ευχαριστούμε, Όμπα. Ό,τι καλύτερο», δημοσίευσε ο σύλλογος στο X χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ εντάχθηκε στην Αλ-Καντισίγια πέρυσι, αφού η ομάδα ανέβηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

 Κατά τη διάρκεια της μίας σεζόν του, ο 36χρονος σκόραρε 21 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Βασιλιά, όπου έχασε από την Αλ-Ιτιχάντ. 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ