Roland Garros: Χωρίς χειραψίες και κοινές φωτογραφίες, η Αντρέεβα «καθάρισε» την Κόστιουκ - iefimerida.gr

Roland Garros: Χωρίς χειραψίες και κοινές φωτογραφίες, η Αντρέεβα «καθάρισε» την Κόστιουκ

H Μίρα Αντρέεβα στον αγώνα με την Μάρτα Κόστιουκ
H Μίρα Αντρέεβα στον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ / Φωτογραφία: AP / Emma Da Silva
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΛΙΑΣ

Χωρίς χειραψία και κοινή φωτογραφία, η Μίρα Αντρέεβα από τη Ρωσία νίκησε τη Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία και έφτασε στον τελικό του Roland Garros.

Η Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα προκρίθηκε τον πρώτο της τελικό Grand Slam νικώντας τη Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία με 6-1, 6-3 στο Roland Garros.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 19χρονη Αντρέεβα δεν άφησε να πάει χαμένο το πρώτο της match point στο δικό της σερβίς. Δεν υπήρξε χειραψία μετά τον αγώνα μεταξύ τους και η Κόστιουκ έφυγε γρήγορα, αφού στάθηκε μόνο για να χαιρετήσει και να στείλει φιλιά στο πλήθος στο Philippe-Chatrier, όπου είδε μερικούς οπαδούς του τένις να φέρουν ουκρανικές σημαίες.

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι πλέον στον πρώτο μου τελικό Grand Slam. Όλος αυτός ο συνδυασμός  συναισθημάτων είναι καταπληκτικός», είπε η Αντρέεβα. «Απλώς, είπα στον εαυτό μου, ό,τι και να συμβεί, θα παλέψω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Με αυτό το είδος νοοτροπίας κατέληξα να κερδίσω».

Roland Garros με νίκη της Αντρέεβα επί της Κόστιουκ και… παρατράγουδα

Η ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι ήταν κάπως τεταμένη, καθώς οι παίκτριες φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά. Κάθε μία στάθηκε δίπλα σε δύο παιδιά στην αντίστοιχη πλευρά του φιλέ, σε αντίθεση με τη συνήθεια οι παίκτριες να στέκονται η μία δίπλα στην άλλη για μια κοινή φωτογραφία.  

Η Κόστιουκ και η συμπατριώτισσά της Ολεξάνδρα Ολινίκοβα μίλησαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά για τον αντίκτυπο που έχει η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ημιτελικός άρχισε λίγο μετά τις 3 μ.μ. (ώρα Γαλλίας) με αρκετό ήλιο και ανοιχτή την οροφή, η οποία έκλεισε στο τέλος του δεύτερου σετ, προσφέροντας στην Κόστιουκ καλύτερες συνθήκες στη δική της πλευρά.

«Προφανώς για αυτήν (σημ.: την Κόστιουκ) είναι μια καταπληκτική σεζόν. Μέχρι αυτόν τον αγώνα δεν έχει χάσει αγώνα στο χώμα», είπε η Αντρέεβα. «Είναι μια καταπληκτική παίκτρια και μια πολύ δύσκολη αντίπαλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ roland garros αντρεεβα τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ