Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ του ΣΕΦ και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά την αποχώρησή του.
Τραυματίστηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του τρίτου τελικού της Basket League ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Χωρίς να υπάρξει κάποια επαφή, ο Έλληνας διεθνής έπεσε στο παρκέ με έντονους πόνους. Έμεινε κάτω για ένα χρονικό διάστημα και σηκώθηκε υποβασταζόμενος με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτά σε μια σπουδαία στιγμή.
Ο Ρογκαβόπουλος είχε μόλις επιστρέψει από τραυματισμό
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από ένα διάστημα εκτός παρκέ. Είχε υποστεί πελματιαία απονευρωσίτιδα, η οποία δε του επέτρεψε τη συμμετοχή στο ξεκίνημα των τελικών της Basket League.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο