«Κανένα έλεος!»: Το ποστ τουρκικής ομοσπονδίας μετά τη νίκη επί της Ελλάδας και η φωτό Σενγκούν με τον Κεμάλ - iefimerida.gr

«Κανένα έλεος!»: Το ποστ τουρκικής ομοσπονδίας μετά τη νίκη επί της Ελλάδας και η φωτό Σενγκούν με τον Κεμάλ

Προκλητική ανάρτηση της τουρκικής ομοσπονδίας: «Κανένα έλεος!»
Προκλητική ανάρτηση της τουρκικής ομοσπονδίας: «Κανένα έλεος!»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τουρκία πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Ελλάδα στον ημιτελικό του Eurobasket και η τουρκική ομοσπονδία δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου απεικονίζονται ο Τσέντι Όσμαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας της, έκανε μια ανάρτηση με τίτλο No Merci. Οι Τούρκοι πόσταραν φωτογραφία παρουσιάζοντας τον Τζέντι Όσμαν, στο πάνω μέρος, να καρφώνει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ακριβώς από κάτω, σε στάση προσευχής, με το σχόλιο «Κανένα Έλεος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας

Ανάρτηση Σενγκούν: «Σας πείραξε ο θαλασσινός αέρας;»

Ενας από τους καλύτερους παίχτες, μέσα στο γήπεδο, ο Αλπερέν Σενγκούν, προκάλεσε αντιδράσεις μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Ελλάδας, καθώς ανέβασε στόρι με ΑΙ εικόνα με τον Κεμάλ Ατατούρκ και πίσω την εθνική Τουρκίας.

Παράλληλα ο σέντερ των Ρόκετς, ανέβασε φωτογραφίες από τον αγώνα πανηγυρίζοντας τη νίκη της Τουρκίας με σκορ 94-68, συνοδεύοντάς τις με τη φράση: «Σας πείραξε ο θαλασσινός αέρας;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ