Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους μεγάλους τελικούς του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League - iefimerida.gr

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τους μεγάλους τελικούς του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη
Ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη/Φωτογραφία:ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους μεγάλους τελικούς του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή που θα τα δώσουν όλα για το διαμάντι στο Diamond League στις Βρυξέλλες οι αθλητικές μεταδόσεις.

Με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων Ελλήνων πρωταθλητών του στίβου διεξάγεται το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες το Diamond League, με τον δις «χρυσό» Ολυμπιονίκη να ψάχνει τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του μετά το 2022 και τον «Μανόλο» να ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη «μάχη» με τον Μόντο Ντουπλάντις μετά τον αγώνα του... αιώνα στη Ζυρίχη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το δεύτερο διαμάντι του ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα τα δώσει όλα για να προσθέσει στο παλμαρέ του του το δεύτερο διαμάντι του, μετά από αυτό του 2022 μιας και το 2023 και το 2025, τον τίτλο κατέκτησε ο Σίμον Εχάμερ ενώ το 2024 ο Τατζέι Γκέιλ. «Αυτή τη φορά ζητάω από τον Μίλτο να κερδίσει τον… Μίλτο. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, αφού όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πομάσκι.

Αντίπαλοι του Τεντόγλου που ήταν ανίκητος και στο Diamond League της Ζυρίχης, θα είναι ο περσινός νικητής, Σιμόν Εχάμερ από την Ελβετία, οι Τζαμαϊκανοί Τατζέι Γκέιλ και Γουέιν Πίνοκ, ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ, ο Κουβανός Χόρχε Οντελίν και ο Βέλγος Γιάνι Σάμπσον (μετέχει με wild card). Μεγάλος απών από το μήκος θα είναι ο τραυματίας Ματέο Φουρλάνι.

Για μια ακόμη «μάχη» με Ντουπλάντις ο Καραλής

Μια εβδομάδα μετά τον ιστορικό θρίαμβο στο Diamond League της Ζυρίχης όπου «πέταξε» στα 6.20μ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ο Εμμανουήλ Καραλής θέλει για μια ακόμη φορά να βάλει δύσκολα στον «εξωγήινο» Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος μετρά πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις διαμαντιών, από το 2021 μέχρι και το 2025.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους, υπόσχονται μια ακόμη σπουδαία «μονομαχία» που θα μαγνητίζει το ενδιαφέρον στην διοργάνωση. Ο Ντουπλάντις με τις πέντε σερί νίκες του πλησιάζει το ρεκόρ των επτά κατακτήσεων του Ρενό Λαβιλενί.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον τίτλο οι αθλητές που θα λάβουν τις δύο πρώτες θέσεις λαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα ο πρώτος σε κάθε αγώνισμα κερδίζει 60.000 ευρώ και ο δεύτερος 20.000 ευρώ.

Πού θα δείτε τους τελικούς Τεντόγλου και Καραλή

Ο τελικός του άλματος εις μήκος που συμμετέχει ο Μίλτος Τεντόγλου θα ξεκινήσει στις 19:38 ενώ η live μετάδοση από την ΕΡΤ2 Σπορ θα ξεκινήσει στις 21:00, δηλαδή ένα λεπτό αργότερα από την έναρξη του τελικού του άλματος επί κοντώ που είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ξεκινά στις 20:59.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ