Περήφανος για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Ρόμα δήλωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον διεθνή Έλληνα στόπερ μέσω των social media.
Παίκτης της Ρόμα με κάθε επισημότητα είνα από το βράδυ του Σαββάτου (1/8) ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Έλληνας στόπερ ανακοινώθηκε από τους «Τζιαλορόσι», σε μία μεταγραφή της οποίας το κόστος έφτασε τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 22χρονος «εξαργύρωσε» τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε για δύο σεζόν με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga, παρά τον υποβιβασμό των «λύκων» στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Έτσι, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα από την «αιώνια πόλη» για πέντε χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2031 και ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Ρόμα
Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Ρόμα, «γέμισε» με υπερηφάνεια τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας, συνοδεύοντάς την με το μήνυμα: «Περήφανοι όταν τα παιδιά μας προοδεύουν… Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την μεταγραφή αυτή, ο Έλληνας στόπερ γίνεται ο δέκατος Έλληνας που φοράει την φανέλα της Ρόμα, συνεχίζοντας την... παράδοση που έχουν «χτίσει» οι «τζιαλορόσι».