Το «διαζύγιο» με τον Μάσιμο Καντσελιέρι ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τον «Δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2024 και υπό τις οδηγίες του η ομάδα έφτασε μέχρι τους τελικούς του FIBA Europe Cup, επιστρέφει επαγγελματικά στην πατρίδα του (πιθανότατα στην Τρέντο) και οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος με τον Μάσιμο Καντσελιέρι, o Ιταλός προπονητής ενημέρωσε πως θέλει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του. Αναπόφευκτα οι δρόμοι μας χωρίζουν, παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς, Μάσιμο Καντσελιέρι για την παρουσία του στην ομάδα μας και το γεγονός ότι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στη διάρκεια της φετινής σεζόν και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Arrivederci Massimo.
Η πορεία της ομάδας μας έχει μόνο μια κατεύθυνση. Μπροστά και ψηλά. Συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές και δεσμεύσεις που μας έφεραν ως εδώ και μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να ονειρευτούμε ξανά.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να είναι σίγουρος ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία».