Ο Αστέρας AKTOR δικαιώθηκε πανηγυρικά και θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας αντί του Λεβαδειακού.
Ο Αστέρας AKTOR είναι η ομάδα που δικαιώθηκε μέσω της Επιτροπής Εφέσεων και θα μπει στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας αντί του Λεβαδειακού.
Οι Αρκάδες είχαν καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μόουζες Ντέιβις Κόμπναν, στο παιχνίδι για τον γ' προκριματικό γύρο. Η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε πως κακώς αγωνίστηκε στην αναμέτρηση και έτσι ο Αστέρας AKTOR παίρνει τη θέση του Λεβαδειακού που αρχικά είχε προκριθεί.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων για το Λεβαδειακός - Αστέρας AKTOR
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:
Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία, την από 20-08-2026 ένσταση της εκκαλούσας Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΓΣ Αστέρας Τρίπολης. Επέβαλε σε βάρος της καθ’ ης η ένσταση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Π.Ο. Λεβαδειακός, τις ακόλουθες ποινές: α) απώλεια του αγώνα που διεξήχθη την 18-08-2026 μεταξύ των ομάδων των διαδίκων, με τέρματα 0-3 και β) χρηματική ποινή ύψους 8.000 ευρώ. Εξαφάνισε την εκκαλούμενη απόφαση, με αριθμό 538/2026, της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο».