Χωρίς τον Ομέρ Γιουρτσεβέν θα πρέπει να πορευτεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στον αριστερό προσαγωγό από τον αγώνα με τη Μονακό ο Τούρκος σέντερ… αποδείχτηκε πως οφείλονταν σε θλάση, κάτι που τον αφήνει στα «πιτς» στα ματς με Ερυθρό Αστέρα (5/11, Βελιγράδι), Παρί (11/11, Παρίσι) και Ρεάλ Μαδρίτης (13/11, Μαδρίτη), ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν για το ελληνικό πρωτάθλημα τα παιχνίδια με το Περιστέρι (8/11, εκτός έδρας) και τον Άρη (16/11, ΟΑΚΑ).
Ψάχνουν πεντάρι οι «πράσινοι» -Στη διάθεση του Αταμάν οι Ρογκαβόπουλος και Σαμοντούροβ
Πλέον, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού, έστω και για λίγους μήνες, περιμένοντας και την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στη δράση.
Βέβαια, ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Νίκο Ρογκαβόπουλο και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να ενσωματώνονται στις προπονήσεις και να υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (5/11).