Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Σάντσες πάει στην Αθήνα για εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό» - iefimerida.gr

Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Σάντσες πάει στην Αθήνα για εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

O Ρενάτο Σάντσες
O Ρενάτο Σάντσες / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη μίας μεγάλης συμφωνίας για τον Ρενάτο Σάντσες.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα πορτογαλικό δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Πορτογάλου χαφ, μαζί με την Τραμπζονσπόρ.

Τώρα, νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το «Footenfrance», αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» και η Παρί, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Σάντσες, ο οποίος μάλιστα, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Λέγεται επίσης, πως ο Σάντσες παρακινημένος από αυτή τη νέα πρόκληση, θα προσπαθήσει να κάνει «επανεκκίνηση» στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός παρι σεν ζερμεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ