Παναθηναϊκός: «Η Μπράιτον συμφώνησε με τον Ουναΐ για 4ετές συμβόλαιο», γράφουν γαλλικά ΜΜΕ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Η Μπράιτον συμφώνησε με τον Ουναΐ για 4ετές συμβόλαιο», γράφουν γαλλικά ΜΜΕ

Ουναΐ
Ουναΐ / Φωτογραφία EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολεύουν, αν όχι ελαχιστοποιούνται, πλέον οι πιθανότητες για να μπορέσει να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του τον Αζεντίν Ουναΐ.

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν αργά το βράδυ της Κυριακής (8/6) πως η Μπράιτον έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μαροκινό μέσο για τετραετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το Footmercato οι συζητήσεις του αγγλικού συλλόγου με την πλευρά του Ουναΐ έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο ώστε υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία κι αναμένεται να ακολουθήσουν οι επαφές των δύο συλλόγων τις επόμενες ημέρες.

Δύσκολα τα δεδομένα για Ουναΐ και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση τόσο στον παίκτη (για συμβόλαιο άνω των δυο εκατ. ευρώ ετησίως), όσο και στη Μαρσέιγ για νέο δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όμως η γαλλική ομάδα εμμένει στις αξιώσεις της για τα 11,5 εκατ. ευρώ της οψιόν αγοράς του Μαροκινού.

Τα δεδομένα έχουν δυσκολέψει πλέον πάρα πολύ για τον Παναθηναϊκό, που θα αρχίσει να τσεκάρει σιγά-σιγά κι άλλες περιπτώσεις δημιουργικών μέσων, προκειμένου να «κλείσει» το συγκεκριμένο «μέτωπο» πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (30 Ιουνίου με 12 Ιουλίου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπράιτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ