Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε επισκέφθηκε το OAKA και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την ιστορία του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, μένοντας άφωνος μπροστά στα επτά ευρωπαϊκά.
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και από τις πρώτες κιόλας ώρες της παρουσίας του έδειξε πως απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας πρόκλησης στην καριέρα του.
Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού για τους «πράσινους», επισκέφθηκε το T-Center και γνώρισε από κοντά τους χώρους όπου θα περνά μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του.
Έμεινε άφωνος ο Γιαμπουσέλε με την ιστορία του Παναθηναϊκού
Η στιγμή που ξεχώρισε από την πρώτη του επίσκεψη ήταν όταν αντίκρισε τα λάβαρα με τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια του συλλόγου.
Ο Γιαμπουσέλε στάθηκε μπροστά στις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού, παρατηρώντας με θαυμασμό τα επτά αστέρια που κοσμούν το γήπεδο, με τις αντιδράσεις του να αποτυπώνουν τον εντυπωσιασμό του για το μέγεθος του συλλόγου.