Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει την Μπέτις και τις... απουσίες την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Europa League.
Οι περιορισμοί της ευρωπαϊκής λίστας, οι τραυματισμοί και οι κάρτες έχουν προκαλέσει μεγάλο «κύμα» απουσιών για τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, για τον αγώνα της φάσης των «16» του Europa League απέναντι στη Μπέτις, είναι εντυπωσιακό πως σε σχέση με την αποστολή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό και τις διαθέσιμες επιλογές που έχει ο Ράφα Μπενίτεθ, θα δει οτι θα απουσιάζει σχεδόν η μισή αποστολή.
Πολύ σημαντική απουσία για την Μπέτις ενόψει Παναθηναϊκού
Με Μπέτις ο Παναθηναϊκός στους «16» του Europa League
Για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League, ο Ισπανός τεχνικός είχε πάρει μαζί τους 23 παίκτες. Από αυτούς οι 9 δεν θα είναι στον πάγκο και θα δουν το ματς από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, θα λείψουν οι Τάσος Μπακασέτας (κάρτες), Αχμέντ Τουμπά (κάρτες), Χάβι Ερνάντεθ (κάρτες), Σωτήρης Κοντούρης (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Μούσα Σισοκό (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Παύλος Παντελίδης (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Τιν Γεντβάι (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Αντριάνο Γιάγκουσιτς (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), Λούκας Τσάβες (εκτός ευρωπαϊκής λίστας).
Στους παραπάνω, θα μπορούσαν να προστεθούν ο Τόνι Βιλένα και ο Γιάννης Μπόκος που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δεν ταξίδεψαν στη Βοιωτίας, ενώ υπάρχουν και αυτοί που έχουν δηλωθεί αλλά δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Πάλμερ Μπράουν, Σίριλ Ντέσερς και Γιάννης Κώτσιρας.
Τέλος, υπάρχουν και οι αμφίβολοι, δηλαδή Μανώλης Σιώπη και Πέδρο Τσιριβέγια.
Ο Έλληνας μέσος θα είναι στην αποστολή, καθώς έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ για τον Ισπανό συμπαίκτη του, θα ξεκαθαρίσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς με την Μπέτις.