Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Μούσα Σισοκό -Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Μούσα Σισοκό -Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Ο Μούσα Σισοκό με τη φανέλα της Τότεναμ
Ο Μούσα Σισοκό με τη φανέλα της Τότεναμ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να ολοκληρώσει την 6η χειμερινή μεταγραφική κίνησή του είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς έφερε στην Αθήνα τον Μουσά Σισοκό,

Ο διεθνής με την εθνική Γαλλίας μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ο 36χρονος μέσος θα αποχωρήσει απ’ τη Γουότφορντ κι εφόσον προχωρήσουν όλα κανονικά με τις εξετάσεις του, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 6+12 μηνών με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν τη δυνατότητα -εφόσον το επιθυμούν- για να «σπάσουν» το συμβόλαιό του το καλοκαίρι έναντι ενός χαμηλού ποσού.

Για τον Σισοκό, ο οποίος θα αποκτηθεί απ’ τους «πράσινους» ως μία έξτρα επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, μετά τον τραυματισμό του Πέδρο Τσιριβέγια, η Γουότφορντ θα λάβει ένα πολύ χαμηλό ποσό, ενώ οι αποδοχές του θα είναι περίπου 300.000 ευρώ για τους επόμενους 6 μήνες και κοντά στις 600.000 ευρώ, συν μπόνους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ποδόσφαιρο μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ