Σε φοβερή φόρμα συνεχίζει να βρίσκεται ο Αζεντίν Ουναΐ, με τον χαφ του Παναθηναϊκού να «τραβάει» πάνω του τα βλέμματα στη νίκη του Μαρόκου επί του Γκαμπόν.
Την ποιότητά του συνεχίζει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται ο Αζεντίν Ουναΐ. Ο μέσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι του Μαρόκου με το Γκαμπόν και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να επικρατήσει με 2-0.
Η ακριβότερη μεταγραφή του «τριφυλλιού» στο φετινό καλοκαίρι πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για 76 λεπτά, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Συγκεκριμένα, ο Ουναΐ τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας πέντε τελικές προσπάθειες και 0,36 x Goals, ενώ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός και στο ένας εναντίον ενός, με 4/5 επιτυχημένες ντρίμπλες (80%). Επιπλέον, είχε 47 εύστοχες πάσες σε 60 προσπάθειες (78%), ενώ στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου «μέτρησε» 4/8 επιτυχημένες μεταβιβάσεις.
Ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση από τα μέσα του Μαρόκου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Η αποθέωση από τον Τύπο του Μαρόκου στον Αζεντίν Ουναΐ
«Αναμφίβολα ο πιο τεχνικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ο Ουναΐ βρίσκεται σε μία βραδιά όπως αυτή, δίνει σχεδόν την εντύπωση ότι… γλιστρά πάνω στο χορτάρι, τόσο ομαλές και φυσικές είναι οι κινήσεις του με την μπάλα.
Εξαιρετικά άνετος στους μικρούς χώρους, τους οποίους αναζητούσε συνεχώς, προσπάθησε σε κάθε ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλίες, να περάσει αντιπάλους και να “σπάσει” τις γραμμές της άμυνας», έγραψε χαρακτηριστικά το «Sport.le360.ma».