Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Εβάν Φουρνιέ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη SUNEL Arena, με τους Πειραιώτες να επικρατούν εύκολα, ο Εβάν Φουρνιέ κατηφόρισε για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε στις εξέδρες για να δει το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για την 6η αγωνιστική της Super League.
Παρών ο Φουρνιέ αλλά και ο Ελ Κααμπί με πατερίτσα
Πέραν του Εβάν Φουρνιέ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέστη κάταγμα κνήμης στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, αλλά επέστρεψε με πατερίτσα και αποθεώθηκε από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» προτού αρχίσει το ντέρμπι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο