Ολυμπιακός: Με Γουόρντ, αλλά χωρίς ΜακΚίσικ για το ματς κόντρα στην Παρί - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Με Γουόρντ, αλλά χωρίς ΜακΚίσικ για το ματς κόντρα στην Παρί

Με Γουόρντ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρί
Με Γουόρντ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρί / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάισον Γουόρντ θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση με την Παρί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και θα είναι διαθέσιμος για την «μάχη» με την προηγούμενη ομάδα του. Στον αντίποδα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό.



Στο μεταξύ, ο Φρανκ Νιλικίνα, που απουσίασε από τα ματς της περασμένης εβδομάδας με Ζαλγκίρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο, τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος δεν υπολογίζει ακόμη στους μακροχρόνια τραυματίες Κίναν Έβανς και Μουσταφά Φαλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ