Ολυμπιακός και Άρης θα αγωνιστούν σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και Άρης θα αγωνιστούν σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης
Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης / Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ - EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα αγωνιστούν στο φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που θα διεξαχθεί ξανά τον Σεπτέμβρη στην Κύπρο.

Για ακόμα μία χρονιά θα διεξαχθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία το φιλικό τουρνουά μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης», που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του αδικοχαμένου Κύπριου καλαθοσφαιριστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τουρνουά θα λάβει χώρα το διάστημα 11-13 Σεπτεμβρίου και για ακόμα μία χρονιά θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός. Φέτος, όμως, δε θα είναι η μόνη ομάδα από την Ελλάδα, καθώς παρών θα είναι και ο Άρης.

«Νεόφυτος Χανδριώτης»: Το πρόγραμμα με Ολυμπιακό και Άρη

Πέρα από τις δύο ελληνικές ομάδες, στην Κύπρο θα βρεθούν και δύο σύλλογοι που συμμετέχουν στη Euroleague. Ο Ερυθρός Αστέρας από τη Σερβία και η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 18:30 με το Άρης - Ερυθρός Αστέρας, ενώ στις 20:45 θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - Μακάμπι.

Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, στις 16:45 ο Άρης θα παίξει με τη Μακάμπι και στις 19:00 θα πέσει η αυλαία με το Ολυμπιακός - Ερυθρός.

Οι αναμετρήσεις θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», χωρητικότητας περίπου 6.000 θεατών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αρης μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ