Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αϊτόρ.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι μια περίπτωση που δούλευε καιρό η ομάδα των Κρητικών. Με τις δύο πλευρές να έρχονται σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί το deal.
Ο ΟΦΗ έπεισε τον Αϊτόρ, θέλοντας σε μία σεζόν που θα παίξει στην Ευρώπη, να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ και ο Ισπανός αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Κρήτη.
Εκεί όπου θα περάσει φυσικά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Κρητικούς.
Ο Κόντης γνωρίζει πολύ καλά τον Αϊτόρ και ο ΟΦΗ ολοκληρώνει μια σημαντική μεταγραφή
Μάλιστα, αναμένεται να μεταβεί άμεσα και στην Ολλανδία, εκεί όπου η ομάδα του Χρήστου Κόντη πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, επιστρέφοντας ξανά στο Ηράκλειο στις 5 Αυγούστου.
Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ο Χρήστος Κόντης γνωρίζει πολύ καλά, μετά την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό. Μαζί έχουν πανηγυρίσει δύο τρόπαια με το «τριφύλλι» και ο κόουτς των Κρητικών ήθελε πολύ να γίνει η υπέρβαση, για να φορέσει ο Αϊτόρ τη φανέλα του ΟΦΗ.