Άνετες εντός έδρας νίκες πέτυχαν οι Athens Kallithea και Αιγάλεω επί των Χανίων και Ηλιούπολης με 3-0 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ χωρίς να ιδρώσει η Ελλάς Σύρου πέρασε με 3-1 από την έδρα του Παναργειακού.
Την έκτη διαδοχική νίκη του στον Β΄ όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε νωρίτερα ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν 1-0 της Μαρκό στη Νέα Σμύρνη, διατηρώντας την απόσταση των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Το γκολ που έκρινε το ματς υπέρ των γηπεδούχων πέτυχε ο Αυλωνίτης στο 17ο λεπτό.
Ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα του Ηρακλή στο β' ημίχρονο έφερε τα πάνω κάτω στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Νέστο Χρυσούπολης.
Μπροστά στο ενδεχόμενο να πέσει από την κορυφή, ο «Γηραιός» πάτησε το... γκάζι και με τα δύο γκολ του Μάναλη (61', 69') πήρε το «διπλό» απέναντι στην ομάδα του νομού Καβάλας με 2-1 και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας του Α' ομίλου μετά από 13 αγωνιστικές.
Να σημειωθεί ότι και τα δύο γκολ του Ηρακλή μπήκαν αμέσως μετά την αποβολή του Νιγηριανού μέσου, Μουμπάρακ Αντεσίνα, ακριβώς μετά από μία ώρα αγώνα.
Νωρίτερα, τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» επιβλήθηκαν 1-0 του ουραγού Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, στο πρώτο χρονικά σημερινό παιχνίδι κι «έπιασαν» τον ΠΑΟΚ Β΄ στη βαθμολογία, υποχρεώνοντας παράλληλα τους «πράσινους» στην ένατη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα.
Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους, πέτυχε ο Σιφναίος στο 50ό λεπτό.