Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη στιγμή του στο Δημοτικό Θέατρο μετά την κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό.
Σε γιορτινό κλίμα βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague στον τελικό της Αθήνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στους πανηγυρισμούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας... έκλεψε την παράσταση, φορώντας την επετειακή εμφάνιση του ποδοσφαίρου και τραγουδώντας ένα σύνθημα της ομάδας.
Μιλώντας σε βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο δις πρωταθλητής Ευρώπης τεχνικός ανέφερε πως του φάνηκε παράφωνος και... γελοίος».
Μπαρτζώκας: «Συνειδητοποιούμε την απήχηση»
Οταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που θα ξεχώριζε από τους πανηγυρισμούς, είπε: «Δεν μπορείς να απομονώσεις μία στιγμή από όλη την εξέλιξη της βραδιάς αμέσως μετά με τον κόσμο να χαίρεται τόσο. Αυτό που είδαμε μετά στην πορεία προς το δημοτικό θέατρο Πειραιά, αλλά και το τι γινόταν εκεί στις 5 τη νύχτα. Όταν ένας τεράστιος όγκος ανθρώπων εκδηλώνει τόσο πολύ τη χαρά του και τη συγκίνησή του, σε κάνει κι εσένα κατά κάποιο τρόπο να έχεις τα ίδια συναισθήματα. Ούτως ή άλλως είχαμε μεγάλη χαρά για το τρόπαιο.
Πιο πολύ συνειδητοποιούμε την απήχηση που είχε στην ομάδα, στον κόσμο, την επόμενη μέρα και τη μεθεπόμενη».
Ενώ για το αν... κάνει για οργανωτής, ανέφερε: «Όταν είδα τον εαυτό μου στο βίντεο, ήμουν τόσο παράφωνος, αισθάνθηκα λίγο γελοίος, αλλά εκείνη τη στιγμή είπα ας αφήσουμε λίγο τον εαυτό μας να είμαστε και λίγο γελοίοι».