Ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα πέθανε -Πού βρέθηκε - iefimerida.gr

Ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα πέθανε -Πού βρέθηκε

Ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα
Ο γλάρος που χτυπήθηκε από βολέ τερματοφύλακα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα εντελώς πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στο ερασιτεχνικό ματς ανάμεσα στη Μεβλανακαπί Γκιουζελχισάρ και την Ιστανμπούλ Γιουρντούμ Σπορ στην Τουρκία, με έναν γλάρο να πέφτει αναίσθητος στο χορτάρι.

Ο γκολκίπερ Μουχάμετ Ουγιάνικ επιχείρησε ένα δυνατό βολέ, τη στιγμή που ένας γλάρος πετούσε στο ίδιο σημείο. Η μπάλα χτύπησε το πουλί κι αυτό έπεσε αμέσως στο χορτάρι. Τότε ο ποδοσφαιριστής Γκάνι Τσατάν έσπευσε κοντά του και άρχισε να του παρέχει ΚΑΡΠΑ.

Ύστερα από περίπου δύο λεπτά προσπαθειών, ο γλάρος άρχισε να αναπνέει ξανά και να κινεί τα πόδια του, με τον παίκτη να τον μεταφέρει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε εδώ για τον νεκρό γλάρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλάρος Ποδόσφαιρο τερματοφύλακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ