Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε το όνειρό του: «Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ένα Euro» - iefimerida.gr

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε το όνειρό του: «Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ένα Euro»

O Πεπ Γκουαρδιόλα
O Πεπ Γκουαρδιόλα / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει μια εθνική ομάδα κάποια στιγμή.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Σίτι έως και το 2027, ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνειρό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ένα Euro, σε ένα Copa America», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του στο «Reuters».

«Πάντα το σκεφτόμουν. Αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν συμβεί, είναι μια χαρά. Αν δεν συμβεί, είναι επίσης κάτι παραπάνω από καλό».

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες θητείες του σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, η φετινή σεζόν ήταν η μόνη στην ο οποία ο Ισπανός τεχνικός δεν κέρδισε κάποιο τρόπαιο με τους «πολίτες».

Αυτή η αποτυχία, είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική, αλλά όπως λέει και ο Γκουαρδιόλα δεν τον ενδιαφέρει να αποδείξει σε κανέναν απολύτως τίποτα.

«Επειδή όταν κερδίζουμε, το κρασί έχει καλύτερη γεύση μετά, κοιμάσαι καλύτερα. Δεν ξέρω προπονητή που χάνει παιχνίδια και κοιμάται σαν μωρό. Δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να ανησυχείς. Αυτό είναι μέρος της ζωής μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ