Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ έφεραν ισοπαλία (1-1), με το γκολ του Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις να χαρίζει έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.
Ο Άρης φιλοξένησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου.
Μόλις στο 3ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς με το γύρισμα του Πέρεθ, ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ντεσμπόντοφ να βγάζει την σέντρα από δεξιά, ο Μύθου βρήκε την μπάλα, έκανε μία εξαιρετική προβολή την οποία απέκρουσε ο Αθανασιάδης.
Στο 14', η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε πέναλτι για τράβηγα του Μόντσου στον Βολιάκο, ο Ντεσπόντοφ ανέλαβε να εκτελέσει, ωστόσο ο Αθανασιάδης έδιωξε, με το 0-0 να παραμένει.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, ο Ζίβκοβιτς στο 21' εξαπέλυσε ένα σουτ το οποίο έδιωξε και πάλι ο κίπερ του Άρη και στο 35', ο Ντεσπόντοφ έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε στην αντεπίθεση στο 36' με τον Πέρεθ να σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ωστόσο στο 41΄ο ίδιος με απίθανο πλασέ από τα δεξία, έστειλε την μπαλά στα δίχτυα για το 1-0. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς μετά από έλεγχο στο VAR, το γκολ δεν μέτρησε διότι ο Γένσεν ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα.
Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη. Στο 47' ο Γένσεν έκανε το γύρισμα από δεξία και ο Ντούντου με φοβερή προβολή, έστειλε την μπάλα στην εστία του Τσιφτσή για το 1-0.
Ο «δικέφαλος» από την πλευρά του στο 61' είχε μία καλή στιγμή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσμπόντοφ, η οποία όμως κατέληξε στο δοκάρι και έπειτα από αρκετή ώρα και στο 90', ο Τάισον έδωσε στον Μπάμπα, εκείνος έκανε την σέντρα, όμως η μπάλα δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του.
Ο ΠΑΟΚ στο 90+6' κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Τάισον γύρισε στον Γιακουμάκη και ο Έλληνας φορ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1.
ΑΡΗΣ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Φαντιγκά, Άλβαρο, Ρόουζ, Φρίντεκ (83’ Τεχέρο), Μόντσου, Γαλανόπουλος, Γένσεν (71’ Ράτσιτς), Πέρεθ, Παναγίδης (83’ Χαρούπας), Ντούντου (79’ Μορόν).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Σάστρε (81’ Κένι), Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μπιάνκο (63’ Τάισον), Καμαρά, Ντεσπόντοφ (75’ Γιακουμάκης), Ζίβκοβιτς (81’ Ιβανούσετς), Μύθου (75’ Χατσίδης).