Ο Φουρνιέ ξέσπασε για το σόου του ημιχρόνου στον τελικό του Μουντιάλ - iefimerida.gr

Ο Φουρνιέ ξέσπασε για το σόου του ημιχρόνου στον τελικό του Μουντιάλ

Ο Εβάν Φουρνιέ με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Εβάν Φουρνιέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού / Φωτογραφία: INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έντονη αντίδραση του Εβάν Φουρνιέ στα social media για το halftime show του τελικού, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το θέαμα και τη διάρκεια του.

Το πολυσυζητημένο σόου της ανάπαυλας στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τον Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ του Ολυμπιακού παρακολούθησε την εντυπωσιακή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή και το πρόγραμμα του ημιχρόνου, ωστόσο η γνώμη του δεν ήταν καθόλου θετική, κάτι που θέλησε να μοιραστεί αμέσως με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ