Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ -Η φωτογραφία με τον σταρ της Σίτι που έγινε viral - iefimerida.gr

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ -Η φωτογραφία με τον σταρ της Σίτι που έγινε viral

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της ΑΕΚ και του Βίντα με τον αριθμό «21»
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της ΑΕΚ και του Βίντα με τον αριθμό «21»/Φωτογραφία:ivana_vida/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και μάλιστα αυτή του Βίντα με τον αριθμό «21».

Ο Έρλινγκ Χαάλαντ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και έμεινε στον πάγκο στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την ΑΕΚ στο «Έτιχαντ» για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα και μάλιστα για... κιτρινόμαυρο λόγο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού που βρήκε την ομάδα του θριαμβεύτρια με 5-1, ο Νορβηγός στράικερ που είναι και ο μεγάλος αστέρας της Σίτι, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα αυτή του αρχηγού της «Ένωσης», Ντομαγκόι Βίντα με το νούμερο «21» στην πλάτη.

Ο Χάαλαντ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και έγινε viral

Η viral φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τη σύζυγο του Βίντα, Ιβάνα η οποία έκανε story στο Instagram τον Χάαλαντ με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα, με αφορμή την μέχρι πρότινος ομοιότητα των δύο παικτών, πρωτού δηλαδή κουρευτεί ο επιθετικός της Σίτι, έγραψε χαριτολογώντας: «Ο γιος φοράει τη φανέλα του μπαμπά».

Το story της Ιβάνα Βίντα στο Instagram με τον Χάαλαντ να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ
Το story της Ιβάνα Βίντα στο Instagram με τον Χάαλαντ να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι λογικό και επόμενο, το να φορά ένας σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Χάαλαντ που είναι ο απόλυτος ηγέτης της εθνικής Νορβηγίας και το «βαρύ» κανόνι της Σίτι στην επίθεση, τη φανέλα της ΑΕΚ, «ξεσήκωσε» τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Ο Χάαλαντ παρακολούθησε το Σίτι - ΑΕΚ από τον πάγκο

Ο Μαρέσκα δεν ρίσκαρε να χρησιμοποιήσει τον Χάαλαντ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ μιας και ο Νορβηγός είχε ενοχλήσεις από το ματς πρωταθλήματος με την Ίπσουιτς και δεν είχε προπονηθεί ανήμερα του αγώνα και έτσι αποφάσισε να τον προφυλάξει παρά το γεγονός ότι μπορούσε να αγωνιστεί και ήταν στη διάθεσή του.

«Είναι εντάξει για να ξεκινήσει το Σάββατο. Είχαμε πέντε ή έξι παίκτες στον πάγκο που ήταν έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα ξεκουράστηκαν, κάτι που είναι καλό! Και ναι, είμαι χαρούμενος γι' αυτό!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρέσκα μετά το φινάλε του παιχνιδιού και το 5-1 της Σίτι επί της ΑΕΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ