Super League: O Aστέρας ΑΚΤΟR έκανε την ανατροπή και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε νέα ισοπαλία με 3-3 - iefimerida.gr

Super League: O Aστέρας ΑΚΤΟR έκανε την ανατροπή και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε νέα ισοπαλία με 3-3

Αστέρας AKTOR - ΠΑΟΚ
Αστέρας AKTOR - ΠΑΟΚ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστέρας AKTOR και ΠΑΟΚ έμειναν στο 3-3 στην Τρίπολη, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

O Αστέρας AKTOR υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και χρειάστηκε 7 λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Οι Αρκάδες έκλεψαν τη μπάλα, ο Εμμανουηλίδης έκανε την κάθετη και ο Μακέντα με δεξί πλασέ νίκησε τον Παβλένκα για το 1-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ στο 19' κέρδισε πέναλτι όταν ο Φερνάντες ανέτρεψε τον Ντεσπόντοβ, ο Βούλγαρος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στην Τρίπολη.

Λίγα λεπτά αργότερα και στο 27', ο Κωνσταντέλιας πήρε τη μπάλα από τον Τάισον στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με δεξί σουτ σκόραρε για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με την κεφαλιά του Μακέντα στο 29', όμως ο Παβλένκα έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση και ένα λεπτό αργότερα, το δυνατό σουτ του Μουνιόθ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 33' ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Τσάλοφ, ο οποίος ήταν εύστοχος και διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Ωστόσο ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Εμμανουηλίδη που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Παβλένκα στο σουτ του Μουνιόθ και έκανε το 2-3.

Στο δεύτερο μέρος, είχε μία καλή στιγμή με τον Κωνσταντέλια ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Ζίβκοβιτς, αλλά το σουτ του Σέρβου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

O Tζιοακίνι στο 73' έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, καθώς μετά το σουτ του Μπαρτόλο, η μπάλα κόντραρε και βρέθηκε στα πόδια του Αμερικανού, ο οποίος ισοφάρισε για το 3-3.

Ο Λόβρεν στο 82' σπατάλησε μία τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες στο φινάλε του αγώνα λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Πομόνη γιατί καθυστέρησε να εκτελέσει το πλάγιο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία και έφερε νέα ισοπαλία μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR: Παπαδόπουλος, Ιβάνοφ, Σίπτσιτς, Πομόνης, Φερνάντες, Γκονζάλες (63′ Μπαρτόλο), Αλάγκμπε (70′ Αλμύρας), Καλτσάς (85′ Χαραλαμπόγλου), Εμμανουηλίδης (85′ Κετού), Μουνιόθ, Μακέντα (63′ Τζιοακίνι).

ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Τέιλορ, Μεϊτέ, Καμαρά (53′ Οζντόεβ), Ντεσπόντοβ (70′ Ιβανούσετς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (53′ Ζίβκοβιτς), Τσάλοβ (70′ Γιακουμάκης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ