Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά για τα playoffs του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
O Άρης υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Χιμένεθ να αγγίζει το γκολ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Ζίβκοβιτς έδιωξε.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 30', όταν ο Μισεουί έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά, ο Μορόν έπιασε στην κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην εστία του Ζίβκοβιτς για το 1-0.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44'), οι Θεσσαλονικείς βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα, με τον Ράτσιτς να σουτάρει έξω από την περιοχή και να γράφει το 2-0.
Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη του τελική στις καθυστερήσεις με του σουτ του Άλεξιτς να αποκρούει ο Αθανασιάδης και το ημίχρονο έληξε με 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Μάτσαν στο 62' να αποφεύγει τους αντιπάλους του, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Αθανασιάδης έδιωξε εύκολα.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καντεβέρε είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 μετά την σέντρα του Μόντσου, αλλά η κεφαλιά του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 77', οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή πρώτα με τον Καντεβέρε ο οποίος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έπειτα με τον Παναγίδη που αστόχησε.
Στο 84', ο Παναιτωλικός με τον Ματσάν παραλίγο να μειώσει την διαφορά, όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το πλασέ αλλά αστόχησε, ενώ στο 89', ο Άλεξιτς έκανε το ψαλιδάκι ο Γκράναθ βρήκε την μπάλα, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη.
Στο 90+1', ο Άρης βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Καντεβέρε, το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ και το ματς έληξε με 2-0.
ΑΡΗΣ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φαντιγκά, Μόντσου, Ράτσιτς (80’ Νινγκ), Πέρεθ (70’ Ντούντου), Παναγίδης (80’ Χαρούπας), Μισεουί (46’ Γένσεν), Μορόν (63’ Καντεβέρε).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ζίβκοβιτς, Μαυρίας (85’ Γκράναθ), Σιέλης, Γκαρθία, Μανρίκε, Κόγιτς, Σατσιάς (72’ Εστέμπαν), Νικολάου (46’ Μπρέγκου), Ματσάν (85’ Σμυρλής), Μίχαλακ (46’ Ενκολόλο), Άλεξιτς.