Ο οικογενειακός λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να παίξει στο ΝΒΑ 20 χρόνια - iefimerida.gr

Ο οικογενειακός λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να παίξει στο ΝΒΑ 20 χρόνια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την μπάλα του NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την μπάλα του NBA/Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, ο «Greek Freak» μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θέλει να συνεχίσει το μπάσκετ για τουλάχιστον επτά ακόμη χρόνια.

Η αγωνιστική περίοδος 2026-27 έχει ξεκινήσει για τις ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ μετράμε αντίστροφα και για το πρώτο τζάμπολ του κορυφαίου πρωταθλήματος παγκοσμίως.

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ, θα βρει τον… δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο μακριά απ' το Μιλγουόκι, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Ο Ελληνονιγηριανός φόργουορντ παίζει μπάσκετ στο Σάουθ Μπιτς πλέον, για λογαριασμό των Μαϊάμι Χιτ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ