Μυστακίδης για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: Ταξίδευαν για την ομάδα μας και έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους - iefimerida.gr

Μυστακίδης για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: Ταξίδευαν για την ομάδα μας και έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους

Ο Τέλης Μυστακίδης
Ο Τέλης Μυστακίδης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θλίψη του για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Τέλης Μυστακίδης.

«Τα παιδιά ταξίδευαν για να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Αντί να φτάσουν στη Γαλλία για να δουν την ομάδα να κερδίζει, έχασαν τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο» αναφέρει μεταξύ άλλων στη συλλυπητήρια δήλωσή του ο κ. Μυστακίδης, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και όσων τραυματίστηκαν.

Ολόκληρη η δήλωση του Τέλη Μυστακίδη για τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

«Είμαστε όλοι βαθιά συντετριμμένοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία που στοίχισε τη ζωή σε φιλάθλους μας. Τα παιδιά ταξίδευαν για να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Αντί να φτάσουν στη Γαλλία για να δουν την ομάδα να κερδίζει, έχασαν τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο.

Στέλνουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Στεκόμαστε στο πλευρό τους, όπως και σε όσους τραυματίστηκαν και δίνουν τη δική τους μάχη, και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ