Μπαρτσελόνα: Πήρε άδεια και ανοίγει το «Spotify Camp Nou» -Σε πρώτη φάση θα έχει 27.000 θέσεις - iefimerida.gr

Μπαρτσελόνα: Πήρε άδεια και ανοίγει το «Spotify Camp Nou» -Σε πρώτη φάση θα έχει 27.000 θέσεις

Το Spotify Camp Nou
Το Spotify Camp Nou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μπαρτσελόνα πήρε την άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης, σύμφωνα με τη «Mundo deportivo», για τροποποίηση της άδειας κατασκευής και δραστηριοτήτων του «Spotify Camp Nou», με στόχο το άνοιγμα του γηπέδου.

Πηγές από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης εξήγησαν στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) ότι η Φάση 1 των εργασιών έχει χωριστεί σε τρεις υποφάσεις, όπου  η χωρητικότητα θα φτάσει τις 60.000 θέσεις.

Αυτή η υποδιαίρεση της πρώτης φάσης θα επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να αποκτήσει σταδιακά την πρώτη άδεια μερικής χρήσης και έτσι να ανοίξει το στάδιο στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της LaLiga.

 Η Φάση 2 έχει προγραμματιστεί για ένα χρόνο και θα επιτρέψει την επέκταση της χωρητικότητας του σταδίου σε τελική χωρητικότητα σχεδόν 105.000 θεατών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Καμπ Νου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ