«Καυτό» από νωρίς το καλοκαίρι για τη Μπαρτσελόνα, που προσπαθεί να κλείσει άμεσα τις σημαντικές της υποθέσεις και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για τον Χούλιαν Άλβαρεζ.
Διαφορετικό από τα προηγούμενα φαίνεται πως θα είναι αυτό το καλοκαίρι για τη Μπαρτσελόνα. Μετά την οριστική συμφωνία για τον Άνθονι Γκόρντον να έχει επέλθει στα 70+10 εκατομμύρια στη Νιούκασλ, οι Καταλανοί προχωρούν για να κλείσουν και άλλες υποθέσεις.
Το τέλος εποχής Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σήμανε άμεσα τον... συναγερμό για σέντερ φορ. Και η Μπαρτσελόνα πήγε απευθείας σε εκείνον που γλυκοκοιτάζει από τις εποχές που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ (και αργότερα στη Σίτι), αλλά δε μπορούσε να τον αποκτήσει για οικονομικούς λόγους.
Ο λόγος για τον Χούλιαν Άλβαρεζ, ο οποίος έχει δείξει ξεκάθαρα πως θέλει να αγωνιστεί τη μπλαουγκράνα φανέλα και έχει θέσει ως προτεραιότητα την ομάδα του Χάνσι Φλικ, παρότι συγκεντρώνει ενδιαφέρον από πολλούς «κολοσσούς» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Μπαρτσελόνα: «Συμφώνησε με τον Αλβάρεζ»
Όπως ανέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Μπαρτσελόνα έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον Αργεντίνο μετά από συνάντηση με τον ατζέντη του, Φερνάντο Ιντάλγκο.
Ο Άλβαρεζ είναι... βοηθός της Μπαρτσελόνα και στις διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες ήδη ξεκίνησαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, η πρώτη επίσημη έγινε και είναι ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Υψηλή μεν, πιθανότατα ανεπαρκής δε, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» θεωρούν πως το αντίτιμο μπορεί να φτάσει κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ.